חלוץ ריאל מדריד ונבחרת ברזיל, ויניסיוס ג'וניור, עומד בפני הליך משפטי בברזיל בעקבות מסיבת יום ההולדת ה-25 שלו, שנערכה בין 19 ל-21 ביולי בריו דה ז'ניירו וגרמה, לכאורה, להפרעה חמורה למנוחת השכנים. כך לפי דיווח ב"גלובו" הברזילאי.
על פי הדיווח, התביעה הוגשה בעקבות תלונה של שכן שגר בסמוך לביתו נערכה המסיבה. ויניסיוס חגג באחוזה מפוארת המשמשת לאירועים גדולים כמו חתונות ואירועי יוקרה, והאירוע כלל הופעות חיות, זיקוקים, מתקני לונה פארק ואורחים מפורסמים – ובהם הראפר האמריקאי טראוויס סקוט, הזמרת אניטה וכמובן שחקני כדורגל, בהם אדוארדו קמאבינגה.
לפי התלונה, השכן הזעיק את המשטרה המקומית, שהגיעה למקום וביקשה מהחוגגים להנמיך את המוזיקה. ואכן, בשלב הראשון ההוראות מולאו. אך לפי התלונה, זמן קצר לאחר שהשוטרים עזבו – הרעש חזר לעוצמות גבוהות מאוד.
התיק נידון בבית המשפט הפלילי המיוחד של ריו, האחראי על עבירות קלות יחסית. לפי החוק הברזילאי, העבירה של "הפרת שלוות הציבור או מניעת עבודה" דינה עונש של עד שלושה חודשי מאסר או קנס. הדיון הראשוני נקבע ל-6 בנובמבר. לעת עתה, לא התקבלה תגובתו של ויניסיוס לתלונה.
מה דעתך על הכתבה?