הפתרון יגיע מארה"ב? החיזוק המפתיע שעשוי לנחות בברצלונה

play
האנזי פליק | Alex Caparros
תיקתקנו, 28.10 07:20

בספרד טוענים כי יונג מין סון, שמחפש לצאת להשאלה באירופה כדי לצבור דקות משחק למונדיאל, מבוקש אצל האנזי פליק שרוצה להעמיק את החלק הקדמי

(גודל טקסט)

ההפסד לריאל מדריד בקלאסיקו היה עוד חותמת עבור ברצלונה לכך שהיא זקוקה לחיזוק התקפי. לצד גל הפציעות באלופה הספרדית, בברצלונה יודעים כבר זמן רב שאי אפשר להסתמך רק על רוברט לבנדובסקי, וכשלאמין ימאל לא כשיר לחלוטין, פראן טורס רק חזר מפציעה וראפיניה עדיין בחוץ, נראה כי האנזי פליק מנסה לחשוב על פתרונות זמניים.

לפי התקשורת בספרד, בארסה עלתה על אחד כזה שיוכל להיות החל מחודש ינואר חלק מהקבוצה, והוא יגיע עם המון מוטיבציה וניסיון בכדורגל האירופי ברמות הגבוהות ביותר.

יונג מין סון, חלוצה של לוס אנג'לס FC, כבר הביע עניין במהלך השבוע לחזור ולשחק בהשאלה באירופה כדי לצבור דקות משחק עד המונדיאל שיתקיים הקיץ בארצות הברית, קנדה ומקסיקו, כשפלייאוף ה-MLS יסתיים לכל המאוחר בחודש דצמבר, ועד גביע העולם יש לליגה האמריקאית פגרה ארוכה.

יונג מין סון, לוס אנג'לס FC
יונג מין סון | אימג'בנק GettyImages

בברצלונה רואים בדרום קוריאני אפשרות טובה כמושאל שיוכל להביא ניסיון והרבה מאוד שערים, כשהוא יכול לשחק במספר עמדות בחלק הקדמי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי