מרסלו, שפרש השנה, נחשב לאחד המגנים הטובים אי פעם בעיקר בזכות היכולת שלו לתרום גם בהתקפה. הוא היה דמות מפתח באחת התקופות המוצלחות ביותר בתולדות ריאל מדריד, זכה חמש פעמים בליגת האלופות ובשש אליפויות.
מגן העבר הברזילאי דן במשחקים הגדולים נדש ברצלונה בפודקאסט של איקר קסיאס. שחקני ריאל בעבד העלו זכרונות, והשוער שאל את המגן איזה משחק הוא זוכר כקשה ביותר. מרסלו לא היסס.
"ה-5:0 בקאמפ נואו. אפילו לא יכולנו לראות את הכדור", הודה מרסלו. קסיאס הוסיף: "היינו סגורים לחלוטין". מגן העבר המשיך: "אתה חושב לעצמך, 'מה קורה כאן?' אלוהים; צ'אבי, אנדרס אינייסטה, מסי, פדרו. אנשים לא זוכרים את פדרו".
המשחק ההוא התקיים בקאמפ נואו ב-29 בנובמבר 2010, והקבוצה של פפ גווארדיולה ריסקה את זו של ז'וזה מוריניו. צ'אבי, פדרו, דויד וייה (עם זוג שערים) וז'פרן סוארס כבשו את השערים.
מה דעתך על הכתבה?