בספרד פוסקים: רק כך יוכל צ'אבי אלונסו להציל את המשרה שלו

לפי "אס", אמנם לא הוצב אולטימטום בפני ריאל מדריד, אך רק רצף ניצחונות יסייע לו לצאת מהבור: "לא ברור האם הוא והסגל מסוגלים להפוך את המצב"

קבוצות: ריאל מדריד
(גודל טקסט)

"המשך דרכו של צ'אבי אלונסו תלוי על חוט השערה", כך נכתב הבוקר (שישי) ב"אס". על אף השיפור שהוצג מול מנצ'סטר סיטי, במועדון מבינים כי המצב לא טוב כרגע. "לאור המצב, פסק הדין ברור", נכתב. "צ'אבי משחק על עתידו כבר במשחק הקרוב, לאחר מכן בזה שאחריו, ובהמשך גם בזה שיסגור את השנה מול סביליה. הספק מקנן כבר שבועיים באזורי ההנהלה הבכירים של סנטיאגו ברנבאו ואינו נעלם".

היכולת מאכזבת, מערכת היחסים עם השחקנים טעונה, ועל כן רק התוצאות יכריעו: "מה שצ'אבי אלונסו ואנשיו הציגו לא הספיק. אם יש משהו שלא מוצא חן בעיני ההנהלה, מעבר כמובן לחוסר הניצחונות, הוא שהקהל מביע את חוסר שביעות רצונו ממה שהוא רואה".

מאמן ריאל מדריד צ'אבי אלונסו
שעון החול אוזל. אלונסו | רויטרס

לפי אותו דיווח, המילה "אולטימטום" לא הופיעה עד כה אצל ראשי המועדון, אך ההפסדים לסלטה ולמנצ'סטר סיטי האיצו את התהליך, וכעת רק ניצחונות ישאירו את המאמן והם יצטרכו להגיע ברצף. "השאלה שנותרה פתוחה היא האם הקבוצה הזו – הצוות המקצועי והסגל – יכולה להפוך מצב שכבר הפך למדאיג מאוד. והאמת היא שאין בכך הרבה אמון. הקבוצה חייבת לעצור את הדימום באופן מיידי".

עוד באותו נושא: צ'אבי אלונסו, ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי