על אף ההדחה המשפילה מהגביע הספרדי, ב"אס" טוענים היום (חמישי) שריאל מדריד נותנת גב למאמנה החדש אלברו ארבלואה. "הוא נהנה מאמון המועדון – וכך זה גם יימשך", נכתב. עם זאת, לכולם ברור שאלא אם יסיים את העונה הזו עם הצלחה מסחררת, בקיץ עתיד לנחות בברנבאו מאמן בכיר והשמות שהוזכרו ב"אס" עלו לא פעם בעבר – קודם כל יורגן קלופ, שלפי "סקיי גרמניה" ישקול בחיוב להגיע, ואיתו גם אנצו מארסקה, מאוריסיו פוצ'טינו וזינדין זידאן.
עוד דווח כי בהנהלה "יודעים שהם חייבים לבנות מחדש את הקבוצה לטוח העתידי, אבל ב-15 בינואר זה לא משהו שאפשר לעשות מיד. למרות שהרעיון הוא לא להחתים אף אחד בחלון החורף, הדלת תישאר פתוחה עד סוף החודש. השחקנים הקיימים יקבלו מסר חד וברור מהנהלת המועדון: בלי צ'אבי אלונסו, הם כבר האשמים במה שקורה. באשר לאסטרטגיה המקצועית, במועדון ממשיכים לטעון שהיא הטובה ביותר, זו שהביאה שש זכיות בליגת האלופות בתוך 11 שנים. בריאל לא חושבים בצורה קטסטרופלית כל כך על איכות הסגל, שאמור להתחזק בקשר אחורי ובבלם נוסף לקראת העונה הבאה – אבל אל תצפו ל'ניקוי אורוות'".
לאחר ההדחה, ארבלואה ציין את הצורך של הסגל להשתפר מבחינה פיזית, וסירב לראות בהדחה מהגביע דבר חיובי במונחים של הפחתת עומס המשחקים בהמשך. "הפסד הוא אף פעם לא הקלה בריאל מדריד", אמר ארבלואה. "ברור שיכולות להיות לכך השלכות חיוביות, אבל המטרה שלנו לא הייתה להפסיד היום. מבחינה פיזית יש לנו מרווח גדול לשיפור, בשביל זה (מאמן הכושר) אנטוניו פינטוס נמצא כאן, אני חושב שאנחנו זקוקים לזה".
בתקשורת הספרדית תקפו את ההופעה העגומה של הבלאנקוס, כששחקן העבר אלברו בניטו אמר: "זו כנראה ריאל מדריד הכי גרועה שראינו כבר שנים. זה מדאיג שהמאמן אומר שהשחקנים נתנו הכל, כי חסרה כל כך הרבה איכות".
מה דעתך על הכתבה?