מארק קסאדו מתקרב לעזיבת ברצלונה. על פי דיווח ב"מארקה", הקשר הצעיר כבר הגיע להבנות עם המועדון לגבי עזיבתו בקיץ, כאשר סוכנו ז'ורז'ה מנדש מחזיק בשתי הצעות עבורו — אחת ממועדון אירופי ואחת מסעודיה.
קסאדו, שגדל בברצלונה, שקל את עתידו בתקופה האחרונה לאחר שמעמדו המקצועי נפגע. בעונה החולפת הוא קיבל פחות דקות משמעותית ביחס לעונתו הראשונה בקבוצה הבוגרת, בין היתר בעקבות חזרתם של גאבי ומארק ברנאל מפציעות, שהגבילה עוד יותר את האפשרויות שלו בקישור.
ב"מארקה" פרסמו שדקו ומנדש כבר שוחחו על מתווה אפשרי לעזיבה, כאשר במועדון הציבו תג מחיר של כ-25 מיליון יורו. בקיץ שעבר, אז גם כן עלתה האפשרות שקסאדו יעזוב, הסכום היה גבוה יותר, אך כעת הוא ירד. גם אופציית השאלה אינה נשללת לחלוטין, אף שהיא אינה האפשרות המועדפת על ברצלונה.
בברצלונה מעוניינים שהמהלך לא ייגרר לאורך זמן, והמטרה היא להשלים את העסקה עוד לפני 30 ביוני – המועד שבו נסגרים הדוחות הכספיים של העונה. כל הצדדים פועלים בכיוון הזה, וההערכה היא שיש התקדמות לקראת הסכמה, גם אם העסקה עדיין לא נסגרה סופית.
מבחינה מקצועית, דווח שבברצלונה הבהירו כי אחד משחקני הקישור יצטרך לעזוב. האנזי פליק מעוניין בשני שחקנים לכל עמדה, אך נכון לעכשיו עומדים לרשותו שבעה קשרים על שלוש עמדות בלבד. על רקע חלוקת הדקות בעונה האחרונה, קסאדו מסתמן כמועמד המרכזי לעזוב.
מה דעתך על הכתבה?