Sport1 Banner

אחרי חשיפת המשא ומתן החשאי: הצעת ברצלונה על הכוכב נדחתה

play
שחקני ברצלונה חוגגים | gettyimages
צפו: ספרד כבשה בתוספת הזמן ועלתה לרבע הגמר, רונאלדו נפרד מהמונדיאל 03:14

ב"מארקה" פורסם שאלופת ספרד הציעה 20 מיליון יורו על אדיימי, בעוד דורטמונד רוצה לפחות להחזיר את ההשקעה עליו. באתר הספרדי נטען - המו"מ עוד לא פוצץ

(גודל טקסט)

ברצלונה פתחה במגעים לצירופו של קארים אדיימי, אך לאחר פרסום המגעים ה"חשאיים", ההצעה הראשונה שלה כבר נדחתה. לפי דיווח ב"מארקה", אלופת ספרד הציעה לבורוסיה דורטמונד 20 מיליון יורו בתוספת בונוסים עבור שחקן הכנף הגרמני, אך קיבלה תשובה שלילית.

על פי הדיווח, ברצלונה כבר הגיעה לסיכום עם אדיימי עצמו, שמעוניין לעבור לקאמפ נואו ומכיר היטב את האנזי פליק מהתקופה המשותפת בנבחרת גרמניה. לאחר הסיכום עם השחקן, החלו השיחות מול דורטמונד – ושם העסקה התבררה כמורכבת יותר.

קארים אדיימי | אימג'בנק GettyImages, Pau Barrena

דורטמונד דורשת סכום גבוה יותר עבור אדיימי, לאחר שרכשה אותו בעבר תמורת 33 מיליון יורו. במועדון הגרמני רוצים לפחות להחזיר את ההשקעה, אך נמצאים בעמדת מיקוח בעייתית: חוזהו של השחקן מסתיים בעוד שנה, ואם לא יימכר הקיץ הוא יוכל לעזוב ללא תמורה.

למרות הדחייה, דווח שהמו"מ בין הצדדים לא התפוצץ. ברצלונה צפויה להמשיך ללחוץ בימים הקרובים, ובמועדון מאמינים שדורטמונד תיאלץ להתגמש כדי לא להסתכן באובדן השחקן בחינם בקיץ הבא.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי