ברצלונה לא מתכוונת לצרף קשר נוסף בחלון ההעברות הנוכחי, ולכן לא תיכנס למרוץ אחר רודרי. לפי "מארקה", האנזי פליק ודקו סבורים שהסגל עמוס מספיק בעמדות הקישור, ואף המליצו למארק קסאדו למצוא קבוצה חדשה לקראת העונה הבאה.
פציעתו של פרנקי דה יונג אמנם עוררה ספקות בקרב האוהדים, אך בשלב זה לא שינתה את עמדת ההנהלה המקצועית. ב"מארקה" דיווחו ששמו של רודרי, שקושר גם לריאל מדריד, עלה כאפשרות לחיזוק, אולם בברצלונה לא מתכוונים להגיש עליו הצעה.
הסיבות המרכזיות הן העומס בקישור ומחירו של הספרדי, שמוערך בכ-70 מיליון יורו. במועדון גם מעריכים כי אם יעזוב את מנצ'סטר סיטי, היעד הסביר יותר יהיה ריאל מדריד. בברצלונה לא מתכוונים להוציא סכום כזה על מחליף זמני לדה יונג, כאשר סדרי העדיפויות נמצאים בעיקר בהתקפה ובמידה פחותה גם בהגנה.
נכון לעכשיו עומדים לרשות פליק פדרי, דה יונג, מארק ברנאל, גאבי, קסאדו, פרמין לופס ודני אולמו, כאשר גם אריק גרסיה ואנדראס כריסטנסן מסוגלים לשחק בקישור במקרה הצורך. רק החמרה במצבו של דה יונג או פציעה נוספת עשויות לגרום לברצלונה לשנות כיוון.
מה דעתך על הכתבה?