הסאגה של הקיץ מסרבת להיגמר: ברצלונה עדיין רוצה לצרף את חוליאן אלברס, החלוץ עצמו מעוניין ללבוש את החולצה הכחולה-אדומה, אך אתלטיקו מדריד ממשיכה לעמוד בסירובה למכור את אחד מכוכביה ליריבה הישירה שלה.
לפי "מונדו דפורטיבו", בברצלונה מבינים כי כל עוד המועדון ממדריד לא ישנה את עמדתו, רק אלברס בעצמו יכול להוביל לפריצת הדרך המיוחלת.
על פי הדיווח, המנהל הספורטיבי דקו הגיע השבוע למדריד ותכנן להיפגש עם סוכנו של השחקן, פרננדו הידאלגו, אך תוכן השיחות נותר חסוי.
במועדון הקטלוני מעריכים כי הדרך היחידה לקדם את העסקה היא באמצעות דיאלוג של אלברס עם אנשי אתלטיקו, בתקווה שהמועדון ממדריד יסכים לבחון מחדש את עמדתו.
המפתח, כך נטען בדיווח, נמצא אצל דייגו סימאונה. עם שובו של אלברס לאימוני אתלטיקו, הוא עשוי להעביר למאמנו שוב את המסר שכבר השמיע במהלך המונדיאל – שהוא רוצה לעזוב.
"הייתה לי שיחה עם אנשי המועדון, ואני חושב שהפתרון הטוב ביותר עבור כולם הוא העברה. אני רוצה להגשים את החלום שלי", אמר אז, בהתבטאות שעוררה הדים רבים.
באתלטיקו לא אהבו אז את דבריו של החלוץ, אך מבחינתו הוא רק חזר בפומבי על מה שכבר אמר בשיחות פרטיות. לטענתו, המועדון הבטיח לו לסייע אם יבקש לעזוב בינואר, אך בסופו של דבר לא עמד בהבטחתו, ולכן הוא מרגיש שלם עם הדברים שאמר.
כעת, ב"מונדו דפורטיבו" הדגישו כי אם אלברס יבהיר לסימאונה שאינו רואה את עתידו באתלטיקו ומבקש לעזוב, המאמן יצטרך להחליט אם להתעלם מרצונו של הכוכב או להעביר את בקשתו להנהלת הקולצ'ונרוס במטרה למצוא פיתרון. לפי הדיווח, כל עוד היא נמצאת במירוץ להחתמתו, ברצלונה נותרה היעד המועדף על הארגנטינאי, והמועדון הקטלוני מעוניין לצרפו כבר הקיץ, ואם לא יתאפשר – לנסות שוב בחלון ההעברות של ינואר.
מה דעתך על הכתבה?