דיומנדה יעלה מהספסל? ריאל מדריד פותחת עונה בלה ליגה

הבלאנקוס, שלא שיחקו במחזור הראשון של העונה, יתארחו אצל אספניול במחזור השני (22:30). מי מיועד להרכב של מוריניו?

(גודל טקסט)

המחזור השני בלה ליגה יימשך מחר (שבת) כשבמוקד המשחק הרשמי הראשון העונה של ריאל מדריד, שתפתח את הקדנציה השנייה של ז'וזה מוריניו בביקור אצל אספניול. אתלטיק בילבאו תארח מוקדם יותר את סביליה, ולנסיה את סלטה ויגו.

אספניול – ריאל מדריד (22:30)

הבלאנקוס ניצחו בשישה משבעת המפגשים האחרונים בין הקבוצות, כולל בצמד העימותים בעונה שעברה, כאשר תיקו לא היה ביניהן מאז מאי 2013. אספניול מגיעה אחרי 0:3 חלק על לבנטה במחזור הראשון ורוצה לשחזר את פתיחת העונה הנהדרת מהעונה שעברה, כשאת ריאל היא ניצחה בבית לפני שנה וחצי. מוריניו חזר למדריד כדי לשקם את המועדון אחרי שנתיים נטולות תארים, וקיבל חיזוק משמעותי בדמות יאן דיומנדה, מארק קוקורייה, דנזל דומפריס, ברנרדו סילבה וקרלוס אספי, כשהבלם החדש איברהימה קונאטה ינסה לפתור את הבעיות במרכז ההגנה הדליל. ג'וד בלינגהאם, ויניסיוס וקיליאן אמבפה צפויים לפתוח, ברהים דיאס זוכה לעדיפות על פני דיומנדה.

קיליאן אמבפה, חלוץ ריאל מדריד
שוב יסיים כמלך השערים? קיליאן אמבפה | אימג'בנק GettyImages

אתלטיק בילבאו – סביליה (18:00)

אחרי עונה מאכזבת, הבאסקים נפרדו מארנסטו ואלוורדה ורצו להחזיר את אנדוני איראולה למועדון, אך המאמן המוערך קיבל את ליברפול ובילבאו הסתפקה באדין טרזיץ'. המשחק במחזור הראשון מול ברצלונה נדחה, וכך טרזיץ' עורך את הבכורה מול סביליה, שביצעה מהפך דרמטי וניצחה את ראיו וייקאנו במחזור הראשון. האנדלוסים לא ניצחו או שמרו על שער נקי בשלושת הביקורים האחרונים בסן מאמס (שני הפסדים ותיקו) ויחסרו את קיקה סלאס המורחק.

ולנסיה – סלטה ויגו (20:30)

משחקי יום ראשון:

אתלטיקו מדריד – ויאריאל חטאפה – ראסינג סנטאנדר אלצ'ה – ברצלונה

עוד באותו נושא: אספניול, ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי