ג'יידון סאנצ'ו עדיין מחפש קבוצה חדשה, וכעת מסתמן כי היעד הבא שלו עשוי להיות מפתיע במיוחד. לפי דיווח של עיתונאי "DAZN", פבלו פינטו, חטאפה הביעה עניין ממשי בצירופו של שחקן הכנף האנגלי, שנותר שחקן חופשי לאחר סיום חוזהו במנצ'סטר יונייטד.
על פי הדיווח, המכשול המרכזי בדרך לעסקה הוא דרישות השכר של סאנצ'ו, שעומדות על כ-4 מיליון יורו. מדובר בסכום שחורג מהיכולות הכלכליות של חטאפה, שנתקלה במכשולים בדרך לצירוף את דני קרבחאל בגלל אותן מגבלות. עם זאת, במועדון בוחנים אפשרויות לפנות מקום במסגרת כדי לאפשר את צירופו.
אחת האפשרויות שנשקלות היא הגשת בקשה להכרה בהיעדרותו הממושכת של שחקן הכנף הפצוע חואנמי, מהלך שעשוי להעניק לחטאפה גמישות נוספת בתקרת השכר ולאפשר לה להתקדם במשא ומתן עם האנגלי.
סאנצ'ו, ששיחק בעונה שעברה באסטון וילה כמושאל ממנצ'סטר יונייטד, הוזכר פעמים רבות כמועמד לשוב לבורוסיה דורטמונד, שבה כיכב בעבר. אלא שבסופו של דבר, ובעיקר בעקבות עמדתו של המנהל הספורטיבי אולה בוק, החליט המועדון הגרמני שלא לפעול להחזרתו. כעת נותר לראות אם חטאפה תצליח להתגבר על הפערים הכלכליים ולהשלים את החתמתו.
מה דעתך על הכתבה?