לפני הקלאסיקו: הברכה המיוחדת של כוכב ברצלונה לאוהדים מישראל

רגע לפני הקרב הלוהט מול ריאל מדריד, גבריאל ז'סוס שלח מסר מיוחד ל-400 אלף אוהדי ברצלונה בישראל: "אני יודע שאתם תמיד תומכים בנו, אז תמשיכו לתמוך בנו"

(גודל טקסט)

ברצלונה פגשה הערב (ראשון) את ריאל מדריד לקלאסיקו לוהט, ואמנם נכנעה לבלאנקוס 2:1 מצמד של קיליאן אמבפה, אך עוד לפני שריקת הפתיחה, אוהדיה הישראלים של הקבוצה הקטלונית זכו למחווה מיוחדת מאחד הכוכבים.

בסרטון מיוחד שפרסמה ברשתות החברתיות "בארסה מאניה", ארגון אוהדי ברצלונה בישראל, נראה גבריאל ז'סוס כשהוא פונה ישירות לאוהדים בארץ הקודש: "אני רוצה להגיד שלום ל-400 אלף אוהדי ברצלונה בקהילת בארסה מאניה. אני יודע שאתם תמיד תומכים בנו, אז תמשיכו לתמוך בנו".

גבריאל ז'סוס חוגג | רויטרס

"שמרו על עצמכם חבר'ה, כל הטוב לכולכם. שמרו על עצמכם, ויסקה בארסה", סיכם הברזילאי את הברכה המיוחדת, לפני אחד המשחקים הגדולים והחשובים של העונה בליגה הספרדית, שכאמור לא האיר פנים לקטלונים.

בתוך כשעה בלבד מרגע פרסומו, הסרטון זכה לאלפי לייקים ועשרות תגובות נלהבות, כולל הצעה לשלם עוד סכום כסף מכובד לארסנל על מנת להבטיח עתיד ארוך טווח לז'סוס בברצלונה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי