המחזור ה-22 בליגה הצרפתית נפתח הערב (שישי) עם משחק מסקרן בין ליון לניס, כאשר המארחת המשיכה במגמת ההתאוששות עם 0:1 מתוק בבית. מנגד השנייה בטבלה סופרת מחזור שלישי ברציפות ללא הפסד, ולא רק שפריז סן ז'רמן תוכל להגדיל את הפער ממנה ל-14 נקודות, הקבוצה מהריביירה עלולה לרדת עד למקום הרביעי בסיום המחזור.
את שער הניצחון של ליון הבקיע בדקה ה-22 אורל מנגאלה, שהושאל לקבוצה הצרפתית מנוטינגהאם פורסט בחלון ההעברות האחרון. אחרי הכשלון עם לורן בלאן ופאביו גרוסו, דווקא המאמן האלמוני פייר סאג' הצליח לייצב את הקבוצה שבילתה את מרבית העונה בתחתית וכעת מוצאת את עצמה כבר במקום ה-11.
הפתיחה רעה כבר נשכחה. שחקני ליון חוגגים | אימג'בנק GettyImages, JEFF PACHOUD/AFP
* בגרמניה החל המחזור ה-22 כאשר ורדר ברמן ניצחה בחוץ 0:1 את קלן. ג'סטין נינמה הבקיע את השער היחיד בדקה ה-70, ועבור ברמן שעלתה זמנית למקום השמיני זהו ניצחון חוץ שלישי ברציפות.
* ויאריאל וחטאפה נפרדו ב-1:1 במשחק שהחל את המחזור ה-25 בליגה הספרדית. נמניה מקסימוביץ' הבקיע עבור האורחת בדקה ה-24, המגן אלברטו מורנו חילץ נקודה עבור הצוללת הצהובה בדקה ה-56.
מה דעתך על הכתבה?