דמבלה כבש עוד שלושער ב-2:5 של פ.ס.ז' בברסט, שלושער גם לבירת

אחרי השלישייה בשטוטגרט, דמבלה כיכב גם מול היריבה הבאה בליגת האלופות. חלוץ הרכש הדני כבש את כל שעריו תוך שמונה דקות והוביל את מונאקו ל-2:4 על אוקזר

יממה לאחר שהוגרלו למפגש היסטורי בפלייאוף של ליגת האלופות, ברסט ופריז סן ז'רמן שיחקו הערב (שבת) זו מול זו בליגה הצרפתית, כאשר האלופה השיגה 2:5 שמגדיל את יתרונה בפסגה ל-13 נקודות לפחות עד מחר. מונאקו הפכה ל-2:4 בבית מול אוקזר.

ברסט – פריז סן ז'רמן 5:2

עוסמאן דמבלה המשיך מאותה נקודה בה הפסיק בשטוטגרט, ואחרי השלושער בליגת האלופות הוסיף שלושער גם בליגה והתבודד בראש טבלת המבקיעים עם 15. שחקן הכנף הוצב בחוד לאור חזרתו של חביצ'ה קברצחליה להרכב, והעניק לפריזאים יתרון בדקה ה-29 אחרי הכנה של בראדלי ברקולה. רומן דל קסטיו איזן בדקה ה-50, אך דמבלה הגיב עם שני שערים מהירים (56 ו-62) וגם אחרי שלודוביק אז'ורק הקטין (71), ידע לואיס אנריקה להכניס את גונסאלו ראמוס שסגר עניין עם צמד מאוחר (89 אחרי מבצע נהדר של דזירה דואה, ו-90+7).

שחקני פריז סן ז'רמן חוגגים
פריז סן ז'רמן בכושר נהדר. עוסמאן דמבלה חוגג עם החברים | רויטרס

מונאקו – אוקזר 2:4

משחק רב שערים היה גם בסטאד לואי השני, שם נציגה נוספת של צרפת בשלב הפלייאוף ידעה להתגבר על רגעי לחץ ולהתבסס במקום השלישי. הבלם תילו קהרר העניק למונאקו יתרון בדקה ה-35, אבל סינאלי דיומאנדה הפציץ את השוויון (38) ושותפו להגנה ז'ובאל הפך בפנדל בתוספת הזמן של המחצית הראשונה. אדי הוטר הגיב עם חילוף משולש שהעיר את ההתקפה ובעיקר את חלוץ הרכש מיקה בירת, שחגג שלושער ראשון בליגה הצרפתית תוך שמונה דקות. ברל אמבולו הכין לדני בן ה-21 בדקה ה-58 וגם בדקה ה-66, כשבתווך קאיו הנריקה בישל (63). אוקזר נותרה ללא ניצחון בנסיכות מאז מאי 2009.

מיקה בירת שחקן מונאקו חוגג שער
הפך לקטלני לאחר שברל אמבולו נכנס. מיקה בירת חוגג | אימג'בנק GettyImages, VALERY HACHE/AFP

משחקי יום ראשון:

טולוז – ניס ריימס – נאנט אנז'ה – לה האבר ראן – שטרסבורג מארסיי – ליון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי