המחזור ה-22 בליגה הצרפתית ננעל הערב (ראשון) עם ליון הלוהטת, שניצחה 0:2 את ניס וביססה את מעמדה במקום השלישי. אוקזר השיגה ניצחון חשוב בקרב תחתית במץ, גם לה האבר ולוריין ניצחו.
ליון – ניס 0:2
ניצחון שביעי רצוף בליגה ו-13 ברציפות בכל המסגרות לקבוצה הכי חמה באירופה כרגע. ניס אמנם ניצחה 2:3 בסיבוב הראשון, אבל הפעם איבדה את חלוצה אלי ווהי כבר בדקה השישית וקלוד פואל לא מצא תשובה לאקסית. הקפטן קורנטן טוליסו הקפיץ את אוהדי ליון בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, אחרי נגיחת הכנה של פאבל שולץ. הצ'כי גם היה מעורב בשער השני, עם פריצה מסחררת אחרי שניס דרשה פנדל, והכישרון הדני נואה נארטי הבקיע את השני שלו במשחק הליגה השלישי. ליון מקדימה את מארסיי כבר בחמש נקודות ואפילו יכולה לפנטז על אליפות, כשהפער מפריז סן ז'רמן עומד על שש ומלאנס המוליכה על שבע. ניס שש נקודות מעל המקום המוליך למשחקי המבחן.
שלושה משחקי ליגה, שני שערים. נואה נארטי חוגג | אימג'בנק GettyImages, OLIVIER CHASSIGNOLE/AFP
המחזור ה-23 בליגה הצרפתית יתחיל כבר בשישי, כאשר מארסיי תתארח אצל ברסט. המוליכה לאנס תארח למחרת את מונאקו ואילו פריז סן ז'רמן תארח את מץ, בין שני המשחקים שלהן זו מול זו בליגת האלופות.
מה דעתך על הכתבה?