פריז סן ז'רמן הביסה 0:4 את ניס ושבה לפסגת הטבלה

play
שער ובישול. נונו מנדש | רויטרס
צפו: שער אדיר לפבלוביץ', מילאן חזרה למקום השני עם 2:3 מול טורינו 02:44

האלופה הורידה את לאנס בחזרה למקום השני. נונו מנדש כבש (42) ובישל לדואה (49), שער בכורה לדרו פרננדס (81), גם זאיר-אמרי הרשית (85)

קבוצות: פריז סן ז'רמן
(גודל טקסט)

המחזור ה-27 בצרפת יצא היום (שבת) לדרך, כשבמוקד הביסה פריז סן ז'רמן 0:4 את ניס ושבה לפסגת הטבלה, מרחק נקודה מלאנס שירדה בחזרה למקום השני.

אלופת צרפת ואירופה, שהגיעה מעודדת אחרי ה-2:8 בסיכום המשחקים על צ'לסי בשמינית גמר ליגת האלופות, הצליחה לשים מאחוריה את ה-3:1 מול מונאקו במחזור הליגה הקודם ויכולה לצאת מעודדת לפגרת הנבחרות.

נונו מנדש כבש את הראשון מהנקודה הלבנה (42) ולאחר מכן עבר לתפקיד המבשל, כשסידר לדזירה דואה את השני. יוסוף נדאישימייה הורחק (61), ומשם ניס כבר לא חזרה. את הדובדבן על הקצפת הניחו הצעירים דרו פרננדס (81), שחגג שער בכורה מבישול של עוסמאן דמבלה, ו-וורן זאיר-אמרי (85).

שחקן פריז סן ז'רמן נונו מנדש
שער ובישול. נונו מנדש | רויטרס

משחקים נוספים

טולוז – לוריין 0:1 לטולוז: אמרסון (81)

אוקזר – ברסט 0:3 בריאן אוקו (24, 58), דני נמאסו (70)

עוד באותו נושא: פריז סן ז'רמן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי