"הרגשה מדהימה": תאי בריבו פתח את עונת ה-MLS בצורה חלומית

play
| אימג'בנק GettyImages, Alex Menendez
תקציר הגרלת ליגה אירופית והגרלת קונפרנס ליג 01:22

חלוץ נבחרת ישראל חגג צמד נהדר ב-2:4 של פילדלפיה בחוץ על אורלנדו סיטי במחזור הראשון: "לא התחלנו טוב, אבל הראינו אופי". תיקו לעבדה וטוקלומטי, פיינגולד ערך הופעת בכורה במדי ניו אינגלנד

תאי בריבו פתח הלילה (בין שבת לראשון) את עונת 2025 ב-MLS בצורה נהדרת. החלוץ הישראלי כבש צמד בניצחון החוץ של פילדלפיה יוניון 2:4 על אורלנדו סיטי והוא נראה מוכן ומזומן לעונה שיצאה לדרך.

בריבו הבקיע פעמיים אחרי כדורי רוחב, תחילה בדקה ה-24 שער שקבע 1:1, ובהמשך בדקה ה-64 שער שהעלה את פילי ל-1:4. הוא הוחלף בדקה ה-71 ובסיום המשחק אמר: "הרגשה מדהימה. לא התחלנו טוב, ספגנו, אבל הראינו אופי טוב".

החלוץ שכבש בעונה שעברה 9 שערי MLS ומקווה לעבור את המספר הזה העונה, הוסיף: "שיחקנו כמו יחידה אחת, נשארנו ביחד והשגנו ניצחון. החיבור שלי לשאר שחקני ההתקפה טוב מאוד. סוד ההצלחה שלנו הוא זה שאנחנו תמיד מאוחדים. יש לנו סגל טוב, יש תחרות טובה על כל מקום".

שחקן פילדלפיה יוניון, תאי בריבו
| אימג'בנק GettyImages, Alex Menendez

שארלוט של ליאל עבדה ועידן טוקלומטי, נפרדה מסיאטל ב-2:2 בחוץ. עבדה פתח בהרכב, שיחק 66 דקות וספג כרטיס צהוב. טוקלומטי נכנס כמחליף בדקה ה-81.

עילי פיינגולד רשם הופעת בכורה ב-MLS, כשניו אינגלנד שלו נפרדה ב-0:0 בחוץ מנאשוויל. המגן שיחק 90 דקות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי