וויין רוני עלול להחמיץ את יורו 2016. העיתון "סאנדיי אקפסרס" פרסם הבוקר (ראשון) כי החלוץ עשוי להחמיץ את הטורניר הגדול עקב סיבוכים בפציעה בברכו.
רוני נפגע ב-2:1 לסנדרלנד וההערכות דיברו על חודשיים בחוץ, אלא שעתה ייתכן ואף סיים את העונה מוקדם מהצפוי.
רוני משתמש כעת בקיבוע מיוחד לברך ואם לאחר מכן לא יחלים הוא יצטרך לעבור ניתוח. החששות הן שהוא יחזור לשחק רק באמצע אפריל ואחרי השימוש בקיבוע רק אז יתברר מצבו.
Sunday Express back page:
— Nick Sutton (@suttonnick) February 27, 2016
Rooney could miss Euros#tomorrowspaperstoday#bbcpaperspic.twitter.com/72e2v8c1Rw
מנג'ר מנצ'סטר יונייטד, לואי ואן חאל אמר בנושא: "יש לו קיבוע והוא יצטרך ללבוש אותו עוד שבועיים וחצי. כרגע הוא נח. רק כשיחזור להתאמן נראה מה מצבו. אני לא יכול לומר מה מצבו עכשיו עד שהוא לא יתחיל לרוץ".
רוני יחמיץ בוודאות את משחקי ההכנה בסוף החודש נגד גרמניה והולנד. כשוואן חאל נשאל אם ישי סיכוי שהחלוץ יהיה כשיר למשחקים בסוף מארס אמר: "אין סיכוי. קודם שיהיה כשיר לשחק במנצ'סטר יונייטד".
מה דעתך על הכתבה?