מאת: יעקב זיו צילומים: Gettyimages
ארסנל הביסה את וויגאן אתלטיק 1:4 באמירויות אחרי 1:1 במחצית ועלתה חזרה למקום הרביעי בפרמייר ליג וחלפה על טוטנהאם הוטספר שתחמיץ כנראה את ליגת האלופות. וויגאן הופכת לקבוצה הראשונה שזוכה בגביע האנגלי ויורדת ליגה, בדיוק כמו הפועל ר"ג בישראל. רוברטו מרטינס לקח גביע והוריד את הקבוצה ליגה אחרי 8 שנים בפרמייר ליג. ארסנל כבשה שלישיה תוך 8 דקות והיא עכשיו בהפרש שערים 34+. דבר זה יעזור לה בניסיון לסיים במקום השלישי המוליך הישר לליגת האלופות. אם צ'לסי תסיים את משחקה האחרון נגד אברטון בתיקו וארסנל תנצח בניוקאסל היא תחלוף על פני צ'לסי.
המאזן של וויגאן מראה שהיא הפסידה ב-10 מ-11 משחקיה האחרונים באמירויות בליגה ובגביע. יחד עם זאת במשחק האחרון באפריל 2012 היא ניצחה באמירויות בליגה 1:2. ארסנל בלתי מנוצחת 9 משחקים בהם ליקטה 23 נק', ובמובן זה היא הקבוצה הכי מצליחה בפרמייר ליג ב-9 המחזורים האחרונים.
לוקאס פודולסקי חוגג אחרי כיבוש השער הראשון לארסנל
דקה 11: וויגאן אתלטיק נכון לעכשיו בליגה השנייה. כדור קרן נמוך נבעט לעבר הגנת וויגאן. שלושת הבלמים שהציב רוברטו מרטינס לא מנעו מלוקאס פודולסקי לנגוח פנימה אחרי שמירה גרועה של מקארתור. 0:1 לארסנל.
דקה 40: שער של תיאו וולקוט נפסל בצדק בגלל נבדל.
דקה 45: כמה אופי ורוח לחימה יש לוויגאן אתלטיק. ממש לפני הירידה למחצית וויגאן מקבלת כדור חופשי. שון מלוני בועט נפלא ליד הקורה ומכניע את וויצ'ך שצ'סני. 1:1.
דקה 48: ארונה קונה נכנס מצוין לרחבה, אבל וויצ'ך שצ'סני הודף מצוין.

שון מלוני נותן קצת אוויר לוויגאן עם הירידה למחצית
דקה 63: השער של ארסנל היה באוויר. סנטי קאסורלה פרץ באגף ימין, מסר רוחב לתיאו ולקוט שהכניע את רובלס שהיה מצוין עד כה. וולקוט כבש את השער ה-21 שלו בכל המסגרות. 1:2
דקה 68: לוקאס פודולסקי כובש את השער השני שלו במשחק אחרי בישול נוסף של קאסורלה.
דקה 71: תבוסה לוויגאן. ההגנה שלה פשוט לא מתפקדת וארון ראמזי קובע 1:4. ניצחון ענק לארסנל.
ארסנל: שצ'סני; סנייה, מרטסאקר, קוסיילני, גיבס; רוזיצקי, ארטטה, וולקוט, רמזי, קאסורלה ופודולסקי
וויגאן: רובלס, אלקרז, בויס, מקארת'י, מאלוני, גומס, מקמנמאן, מקארת'ור, אספינוזה, שארנר וקונה
מה דעתך על הכתבה?