ז'וזה מוריניו עדיין לא הוצג רשמית כמאמן מנצ'סטר יונייטד, אבל הקרב בינו לבין פפ גווארדיולה, שכידוע בעונה הבאה יאמן את מנצ'סטר סיטי, כבר יצא לדרך על פי עיתוני הממלכה.
בעיתון האנגלי "הסאן" התפרסמה הבוקר ידיעה לפיה אם אכן מוריניו יאמן את יוניטד בעונה הבאה, הוא ירוויח לא פחות מ-20 מיליון ליש"ט לעונה למשך שלוש שנים! בצירוף בונוסים על זכיות באליפויות וגביעים, צפוי מוריניו שפוטר העונה מצ'לסי להרוויח את המשכורת הגבוהה ביותר אי פעם בכדורגל העולמי. פפ גווארדיולה צפוי להשתכר כ-15 מיליון ליש"ט בסיטי, כך שמוריניו יכול לסמן לעצמו וי ראשון על הקטאלוני.
- צפו בתקציר ובמחווה ליוהאן קרויף: 2:3 לצרפת על הולנד
- צפו בתקציר: סוארס חזר וכבש, 2:2 בין ברזיל לאורוגוואי
המשכורת ש"המיוחד" ירוויח תהיה כמעט פי שניים מזו של לואיס ואן חאל שצפוי לעזוב הקיץ את תיאטרון החלומות. דווח שמוריניו ויונייטד חתמו על חוזה מקדים לפני שייחתם החוזה האמיתי כדי שהפורטוגלי יוכל להיות רגוע כי אכן יהיה מאמן השדים האדומים בעונה הבאה.

מוריניו מוקף באנשים. חוזה עתק בשדים האדומים (Gettyimages)
החוזה הסופי אמור להיחתם במהלך מאי, אך יועציו של מוריניו וסוכנו ז'ורז' מנדש בטוחים שהעסקה עם יונייטד תצא לפועל. מוריניו העיד פעמים רבות שרצה את הג'וב של אלכס פרגוסון ואכזבת חייו היתה שדייויד מויס הועדף על פניו. נכתב שהוא אף בכה כששמע על כך.
מה דעתך על הכתבה?