כשהיא בפער של 12 נקודות מצ'לסי, ארסנל חייבת לנצח את קריסטל פאלאס (18:00, ספורט1) על מנת לשמור על סיכוי בטופ 4.
המשחק יספק עוד עימות בין שניים מוותיקי המנג'רים בליגה האנגלית. ארסן ונגר וסם אלרדייס. ב-2003 הצליח האנגלי הוותיק להרוס לוונגר את האליפות עם בולטון. המשחק היה ב"ריבוק סטאדיום" כאשר התותחנים עלו ליתרון 0:2, אבל בולטון השוותה משער של יורי דז'ורקאף ועצמי של מרטין קיון. בולטון עשתה אז טובה גדולה למנצ'סטר יונייטד שזכתה באליפות.
מאז ונגר ואלרדייס לא ממש אוהבים זה את זה, אבל אם בעבר הם לא הפסיקו לעקוץ ולהתעמת ביניהם הגיל והניסיון כנראה עשה את שלו. כשאלרדייס מונה למנג'ר אנגליה ונגר היה מהראשונים לברך אותו ולפני שפוטר מהנבחרת הצרפתי ביקש לתת לו צ'אנס להסביר את עצמו.
"היו לנו רגעים קשים בינינו. רגעים שאתה לפעמים לא שוכח, אבל זה טבעי כשיש לך קריירה ארוכה כזאת. איך היחסים שלנו השתנו? לאט לאט במשך השנים", הסביר ונגר. "ברור שאני זוכר טוב מאוד את בולטון של אלרדייס. תמיד היו לבולטון שחקנים פיזיים שמנעו ממך לשחק כדורגל. תמיד היו משחקים קשים נגדם", הוסיף.
אלרדייס הגיע להציל את פאלאס מירידה, כי מעולם לא ירד ליגה. במשחק הראשון שלו הוציא מווטפורד 1:1 ועכשיו המשימה שלו קשה יותר אחרי שהתותחנים הראו סימני התאוששות וניצחו את ווסט ברומיץ' במשחק הקודם 0:1 אחרי שני הפסדים.
@tayoshi2@bunmzi@taoyung@MoAmali@Arsenalman2011 Allardyce's so called record vs Wenger is a myth. His last win vs Arsenal was in 2008 pic.twitter.com/R2z2IkSU4m
— Fräncïs Böd Äwösünlë (@awosss) December 22, 2016
אלרדייס הודה שאחרי הפרשה שהביאה לפיטוריו מהנבחרת הוא לקח אחורה מכדורגל אבל בגלל אהבה למשחק חזר אליה: "זה לא עניין של כסף. יכולתי להיות היום בדובאי או במזרח הרחוק בחופשה. הציעו לי לקבל ג'וב ולאמן בסין, אבל אמרתי שאני עוד יכול לתרום לכדורגל האנגלי. אני בן 62 וכשאני קם בבוקר ומרגיש שיש לי עוד תיאבון".
באשר למשחק, תיאו וולקוט, ייעדר פעם בגלל פציעה, אבל שקודראן מוסטפי חוזר אחרי שהתאושש מהפציעה שלו.
מה דעתך על הכתבה?