Sport1 Banner

ונגר: "אי אפשר לאהוד בשלישי ולהפסיק בשבת"

| צילום: Gettyimages

מנג'ר ארסנל יצא נגד הביקורות של הקהל נגדו לפני האל (שבת, 14:30)

(גודל טקסט)

"היה לנו שבוע קשה בארסנל", הודה ארסן ונגר שמעמדו בקבוצה הולך ומתערער. המנג'ר קיים מסיבת עיתונאים לקראת המשחק עם האל בשבת (14:30, שידור ישיר בספורט2) אחרי שני ההפסדים לווטפורד 2:1 וצ'לסי 3:1. 

הבוקר פורסם בתקשורת האנגלית ששחקני ארסנל נפגשו אתמול ללא הצרפתי, על מנת לדבר בחופשיות על מה שמפריע להם ולטהר את האווירה ולהציל את העונה בזמן שהקבוצות הגדולות בורחות להן. 


כוכבי הקבוצה יודעים שצ'לסי מקדימה אותם ב-12 נקודות ורק מהפך גדול יכול לשנות את הכיוון שלהם העונה. "מירור" פרסם שהאווירה בקרב שחקני הקבוצה לא טובה, וארסנל יודעת שרק ניצחון על האל באמירויות יכול להרגיע אותם ואת האוהדים. 



לא אהב את ההפסד. סאנצ'ס (Gettyimages)
 

אלכסיס סאנצ'ס כעס על הדרך בה הקבוצה הפסידה, וגם העובדה שלא ברור אם ונגר יישאר היא אחת הסיבות לאי היציבות בקבוצה. "אנחנו רוצים לנצח משחקים וכאשר זה לא קורה אנחנו מאוד מאוכזבים", אמר המנג'ר. "זה שבוע מבחן לכל העונה שלנו. תהיה לנו הזדמנות להראות מאיזה חומר קורצנו. יש לנו מאבקי ענק בפרמיירליג, באלופות ובגביע האנגלי ואנחנו רוצים להצליח בכולם". 

ונגר יצא נגד האוהדים שלא מרוצים ממנו: "חשוב שנתרכז בכדורגל ופחות באוהד אחד או שניים שלא מרוצים. מי שנמצא כאן בסיכון זה לא אני אלא כל המועדון. חשוב שיהיו דעות שונות, אבל חשוב יותר מה המועדון חושב ומה תהיה התוצאה הבאה. אתה לא יכול להיות אוהד ביום שלישי ולהפסיק לאהוד את הקבוצה בשבת. כולם צריכים להתאחד מאחורינו".


איך האוהדים יגיבו? (Gettyimages)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי