למרות ההתעניינות ההולכת וגוברת מצד ריאל מדריד, צ'לסי מנסה לשכנע את אדן הזאר להישאר בקבוצה גם בעונה הבאה. "מארקה" פרסם שהבלגי שחתום במועדון עד 2020 נמצא על הכוונת של זינדין זידאן, אבל הבלוז לא יוותרו בקלות.
למרות זאת, פרסם העיתון הבוקר בכותרת הראשית שלו שצ'לסי הבטיחה להזאר שהוא יכול לפתוח במו"מ עם ריאל מדריד והמועדון מוכן לשמוע להצעות, לאחר שהבלגי הסכים להישאר שנה שעברה כדי להוציא את הקבוצה מהבוץ למרות עונה גרועה בה אפילו האוהדים שרקו לו בוז.
למרות ההסכמה לתת להזאר לראות מה התוכניות של ריאל מדריד, מוליכת הפרמיירליג מתכננת לשכנע את הבלגי להישאר על ידי בניית הקבוצה סביבו והבאת כוכבי על למועדון כדי להוכיח שהקבוצה שואפת חברה קבועה בצמרת האנגלית ובעיקר האירופית בשנים הקרובות.

בקרוב בסטאמפורד ברידג'? מוראטה וחאמס (Getty)
הבלוז רוצים להביא לסטאמפורד ברידג' כוכבי על כמו חמאס רודריגס, אלברו מוראטה, רומלו לוקאקו וקשר מונאקו טימו באקיוקו. לפי הידיעה רומן אברמוביץ' מוכן להשקיע בקיץ 200 מיליון יורו לחיזוק הקבוצה כדי לשכנע את הזאר להישאר כיהלום של המועדון. אין ספק שצפוי להיות קיץ חם מאוד בצ'לסי.
בתוך כך, בריאל מדריד מצד שני מתכננים לחדש בקרוב את חוזיהם של מרסלו, דני קרבחאל וקארים בנזמה עד 2022. מי שנמצא עם רגל וחצי בחוץ הוא הבלם פפה שצפוי לעבור בקיץ לחביי פורצ'ון מהליגה הסינית, אותה מאמן מנואל פלגריני שהדריך בעבר את הפורטוגלי בבלאנקוס.
מה דעתך על הכתבה?