בדרך לאיחוד מרגש: דייויד מויס הוא המועמד המוביל לאימון אברטון

לאחר הפיטורים הדרמטיים של שון דייץ' מהקבוצה, שעות בודדות לפני הניצחון של הטופיז בגביע, מויס, שאימון את הקבוצה בעבר במשך 11 שנים, סומן כהפייבוריט להלחיפו

דיוויד מויס מועמד לחזרה מרגשת לגודיסון פארק לאחר שאברטון פיטרו באופן דרמטי את שון דייץ' לפני משחק הגביע שלהם מול פיטרבורו. היו ספקולציות כל השבוע לגבי מעמדו של דייץ', שהתעצמו לאחר שאברטון פנתה ביום שני לנציגיו של גראהם פוטר בערך באותו זמן שהמאמן החדש של ווסטהאם נגפש עם נציגי הפטישים.

למרות שז'וזה מוריניו – שעבד תחת קבוצת פרידקין ברומא – נקשר לתפקיד, התברר במהירות כי מויס הוא המועמד המוביל בבירור לתפקיד אותו מילא בעבר מפברואר 2002 עד מאי 2013. מויס היה אמור לחזור לאברטון פעם אחת בעבר ורואיין על ידי מושירי, הבעלים הקודמים של ה'טופיז', בדצמבר 2019 אך נדחק הצידה ברגע האחרון כאשר המיליארדר האיראני תפס פתאום את ההזדמנות למנות את קרלו אנצ'לוטי.

דייויד מויס באברטון | Paul Thomas

המשיכה למויס ברורה: הוא יתקבל על ידי האוהדים, זמין מיידית והידע הרב שלו בפרמיירליג הופך אותו למועמד האידיאלי להרחיק את המועדון מירידה. אברטון, שתעבור לאצטדיון חדש בעונה הבאה, פשוט לא יכולה לרדת.

עוד באותו נושא: אברטון, דייויד מויס, שון דייץ'

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי