"גריליש צריך להתחיל פרק חדש בקריירה, באנגליה הוא ימשיך ללכת אחורה"

play
שחקן מנצ'סטר סיטי, ג'ק גריליש | אימג'בנק GettyImages, Robbie Jay Barratt - AMA
צפו: סיטי איבדה יתרון של שני שערים, וסיימה ב-2:2 מול ברנטפורד 03:50

חלוץ מנצ'סטר יונייטד בעבר, דווייט יורק, משוכנע שהאנגלי צריך לעבור לקבוצה מחוץ לפרמיירליג: "במקומו הייתי הולך לשחק באיטליה או בספרד". וגם: האזהרה של פפ לאחר שגריליש שבר בצורת של יותר משנה

דווייט יורק, חלוץ העבר של מנצ'סטר יונייטד, קרא לג'ק גריליש לעזוב את מנצ'סטר סיטי ולצאת לפרק חדש מחוץ לאנגליה. שחקן הכנף האנגלי, שנרכש תמורת 100 מיליון ליש"ט באוגוסט 2021, לא הצליח להצדיק את המחיר הגבוה. הוא אפילו שבר שיא שלילי כשלא הבקיע במשך 392 ימים, עד לשער בניצחון 0:8 על סלפורד סיטי בגביע האנגלי בסוף השבוע שעבר.

יורק סיפר בריאיון באנגליה: "אני מבין היטב את המצב של גריליש מהניסיון האישי שלי. בעונה השלישית שלי ביונייטד התחלתי לרדת בכושר, אחרי שזכיתי בטרבל בעונה הראשונה. לפעמים שחקנים מאבדים את דרכם כשהם זוכים בהכל. קל להגיע לרמה מסוימת, אבל קשה לשמור עליה".

ג'ק גריליש מנצ'סטר סיטי חגיגות | אימג'בנק GettyImages

יורק הוסיף: "אני זוכר שכבשתי 29 שערים בעונה הראשונה, 26 בשנייה ו-14 בשלישית. הייתי בירידה, וזה דומה לגריליש. המספרים שלו יורדים והוא לא משתפר. כשאתה בקבוצה מצליחה שמנצחת כל הזמן, קשה לשים לב לזה".

"אם הייתי במקומו, הייתי הולך לשחק באיטליה או בספרד", המליץ יורק. "כל מועדון אחר בפרמיירליג יהיה צעד אחורה בשבילו. הוא כבר לא ייהנה מהכדורגל כי לא ישחק עם שחקנים באותה רמה". מאמנו של גריליש, פפ גווארדיולה, הגן עליו לאחר המשחק אך גם הזהיר: "כמובן שהשער היה חשוב בשבילו. שחקנים שמשחקים בהתקפה חייבים לספק מספרים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי