הימים חולפים והשמועות על מעברו של טרנט אלכסנדר-ארנולד לריאל מדריד ממשיכות להיערם. המגן האנגלי, שחופשי לנהל משא ומתן עם כל קבוצה לקראת סיום חוזהו ביוני, טרם הצהיר על כוונותיו. גלן ג'ונסון, מגנה הימני של ליברפול בעבר, מביע פסימיות: "אני לא חושב שליברפול בטוחים ביכולתם לשמור עליו. כל הקבוצות רוצות להחתים אותו ללא דמי העברה".
ריאל מדריד מובילה במירוץ בפער ניכר. ג'ונסון, שרשם 200 הופעות בליברפול, מסביר: "האפשרות לחתום בריאל בוודאי מסתובבת לו בראש. כשקבוצות ענק כאלה מעוניינות בך, זה מושך תשומת לב".
ג'ונסון הסביר מדוע ליברפול לא בעמדת כוח במשא ומתן: "אני לא רואה מה ליברפול יכולה לעשות מעבר למה שכבר עשתה, סרט הקפטן כבר לא נושא את אותו משקל כמו בעבר". אלכסנדר-ארנולד עצמו הציב לעצמו מטרה ברורה – לזכות בכדור הזהב. בברנבאו, לצד חברו ג'וד בלינגהאם, הסיכויים לכך גדלים.
לדברי ג'ונסון, זו "הצעה שקשה לסרב לה", אך הכל תלוי בגורם מרכזי אחד – קרלו אנצ'לוטי: "אם הוא הכוח המניע מאחורי החתימה, עזיבתו תהווה הבדל גדול. מה יקרה אם יגיע מאמן חדש שלא יחבב את טרנט?"
למרות החששות, ג'ונסון משוכנע שהמגן מתאים לקבוצה הספרדית: "טרנט יודע מה הוא יכול להביא לקבוצה. הליגה הספרדית וסגנון המשחק יתאימו לו. ההחלטה, בסופו של דבר, תהיה בידי השחקן עצמו".
מה דעתך על הכתבה?