יונייטד נוצחה ואיבדה את מרטינס, טוטנהאם קטעה את רצף ההפסדים

play
ז'אן פיליפ מאטטה שחקן קריסטל פאלאס חוגג שער מול מנצ'סטר יונייטד | רויטרס
צפו: צמד של מאטטה השיג 0:2 לקריסטל פאלאס על מנצ'סטר יונייטד 02:04

הבלם פונה על אלונקה ב-2:0 לקריסטל פאלאס, צמד למאטטה. עצמי של יאנלט ושער של סאר סידרו לספרס 0:2 אצל ברנטפורד

(גודל טקסט)

לפני המשחק המרכזי של המחזור ה-24 בפרמיירליג, שבו ארסנל מארחת את מנצ'סטר סיטי, התקיימו היום (ראשון) שני משחקים נוספים: מנצ'סטר יונייטד האומללה נוצחה פעם נוספת, במקרה הזה על ידי קריסטל פאלאס, וטוטנהאם קטעה רצף של ארבעה הפסדים, עם 0:2 על ברנטפורד.

מנצ'סטר יונייטד – קריסטל פאלאס 2:0

בפעם הראשונה העונה, עמדו השדים האדומים על רצף של שלושה ניצחונות בכל המסגרות, אבל זה נשכח כלא היה ודווקא מול יריבה שאפילו לא כבשה בשלושת המפגשים הקודמים עם מנצ'סטר יונייטד. פאלאס עקפה את הקבוצה של רובן אמורים בטבלה הודות לצמד של ז'אן-פיליפ מאטטה (64, 89), וזו לא הבשורה הכי גרועה מבחינת יונייטד היום, שכן ליסנדרו מרטינס פונה על אלונקה אחרי שנפצע בברכו השמאלית בדקה ה-76, במה שנראה כמו אירוע שישבית את הבלם הארגנטינאי לתקופה ממושכת. זהו הפסד הבית השביעי של מנצ'סטר יונייטד העונה – רק וולבס, איפסוויץ' וסאות'המפטון רשמו יותר בפרמיירליג, כאשר חמישה מששת המשחקים האחרונים של האדומים באולד טראפורד הסתיימו בלי נקודות.

ליסנדרו מרטינס שחקן מנצ'סטר יונייטד מקבל טיפול
תמונה כואבת. ליסנדרו מרטינס | רויטרס

ברנטפורד – טוטנהאם 2:0

כבר שבועות ארוכים שעננת הפיטורים מרחפת מעל אנג' פוסטקוגלו, אולם נראה שמאמנה של טוטנהאם קנה לעצמו לפחות מספר ימים נוספים של שקט אחרי שהתרנגולים קטעו רצף של ארבעה הפסדי ליגה ולא פחות משבעה מחזורים ללא ניצחון. ברנטפורד נכנעה לטוטנהאם בפעם השלישית ברציפות, אחרי שוויטלי יאנלט כבש שער עצמי בדקה ה-29 ופאפ סאר הכפיל מבישול של יונג מין סון בדקה ה-87.

שחקני טוטנהאם חוגגים
סוף סוף ניצחון. טוטנהאם | רויטרס

המחזור ה-24 יגיע לסיומו ביום שני בערב, כשצ'לסי תארח את ווסטהאם.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי