בחר שלא לשחק? גווארדיולה: "מסתבר שהולאנד לא פצוע"

play
פפ גווארדיולה | PAUL ELLIS
צפו: סלאח שוב הבקיע ובישל, ליברפול ניצחה 0:2 את מנצ'סטר סיטי 03:05

מאמן מנצ'סטר סיטי נתן עדכון לגבי מצבו של ארלינג הולאנד לאחר ההפסד לליברפול, ורמז לסיבה העיקרית להבדל בין האדומים לסיטי העונה: "לא היו להם פציעות ולכן הם יכלו להיות קבוצה יציבה"

(גודל טקסט)

פפ גווארדיולה הודה כי אינו יודע מתי ארלינג הולאנד יהיה זמין שוב, אך מקווה שישחק ביום רביעי (21:30, ישיר בספורט2) כאשר מנצ'סטר סיטי תתארח אצל טוטנהאם. הנורבגי ישב על הספסל בשבוע שעבר כשסיטי הפסידה 3:1 לריאל מדריד והודחה מליגת האלופות, ולאחר מכן לא נכלל בסגל הקבוצה כשהם הפסידו 2:0 בבית לליברפול.

זה היה שבוע קשה עבור גווארדיולה וקבוצתו, אם כי הם עדיין במקום הרביעי בפרמיירליג, כך שחזרתם לליגת האלופות בעונה הבאה עדיין בידיהם.

ארלינג הולאנד | Catherine Ivill – AMA

המאמן ירצה את הכוכב שלו בכושר מלא בהקדם האפשרי, אך טען כי הוא באפלה במידה מסוימת לגבי תאריך חזרתו. הולאנד ספג מכה בברך בניצחון על ניוקאסל ב-15 בפברואר, ולמרות שהבדיקות לא הראו פציעה רצינית, החלוץ אמר שאינו מסוגל לשחק.

לגבי מועד חזרתו, גווארדיולה אמר: "אני לא יודע. הייתי רוצה לדעת אבל אני לא יודע. בסיטואציה מול ניוקאסל הברך זזה. מסתבר שהוא לא פצוע כי הבדיקות מראות שהוא בסדר, אבל הוא לא מרגיש בסדר. יש לי תחושה שזה יהיה בקרוב כי הוא התאמן אתמול ועשה כמה תנועות ממש טובות, אבל הוא אמר שהוא לא מוכן ואנחנו צריכים לכבד את זה. מקווה שהוא יוכל לחזור למשחק מול טוטנהאם ולמשחקים הבאים כדי לעזור לנו".

מוחמד סלאח ודומיניק סובוסלאי כבשו את השערים באתיחאד ביום ראשון כשליברפול הגדילה את הפער בראש טבלת הפרמיירליג ל-11 נקודות. מנצ'סטר סיטי מפגרת ב-20 נקודות מאחוריהם וכבר מזמן יצאה ממרוץ האליפות, אך נלחמת לחזור לליגת האלופות בעונה הבאה לאחר שהודחה על ידי ריאל מדריד.

התואר קרוב מתמיד. סלאח וסלוט | רויטרס

גווארדיולה רמז שהניגוד המוחלט העונה בין ליברפול לקבוצתו נובע לפחות בחלקו מפציעות. "אני לא יודע מה היה קורה אם כולם היו כאן", אמר הספרדי. "אני לא יודע אם ליברפול הייתה מסוגלת לזכות בפרמיירליג".

הוא המשיך: "לא היו להם פציעות ולכן הם יכלו להיות קבוצה יציבה ואנחנו לא יכולנו לעשות את זה. וזה מה שזה. אי אפשר להשיג את מה שאתה רוצה כל הזמן. אני יודע כמה קשה יהיה להעפיל לליגת האלופות. כמובן, עם ארלינג אנחנו קבוצה טובה יותר. עם רודרי אנחנו קבוצה טובה יותר. עם ג'ון סטונס ואקנג'י אנחנו קבוצה טובה יותר ומסיבות רבות עם שחקנים אחרים אנחנו קבוצה טובה יותר".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי