המחזור ה-28 בפרמיירליג המשיך הערב (ראשון) עם שלושה משחקים, כשבמוקד המשחק המרכזי בין מנצ'סטר יונייטד לארסנל המדורגת שנייה הסתיים ב-1:1 מאכזב עבור התותחנים שכעת במרחק 15 נקודות מליברפול המוליכה. לפני כן, צ'לסי חזרה לטופ 4 עם ניצחון על לסטר, בעוד טוטנהאם שוב מעדה נגד בורנמות'.
שניהם כבשו, והזוכה העיקרית היא ליברפול. רייס ופרננדש | רויטרס
מנצ'סטר יונייטד – ארסנל 1:1
ככה לא נאבקים על תואר האליפות. אחרי שתי עונות בהן ראתה את הגב של מנצ'סטר סיטי, ארסנל נכנסה ליישרות האחרונה בעונת הפרמיירליג בצורה רעה, עם סגל חסר ופצוע ואחרי משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון, נראה שרק משהו עצום ימנע מליברפול את האליפות ה-20 בתולדותיה. התותחנים רשמו תיקו שני ברצף בתיקו מאכזב באולד טראפורד, כשהיתרון הגיע מכדור חופשי מושלם של ברונו פרננדש על סף הירידה להפסקה. דקלן רייס שרשם משחק נהדר השווה בדקה ה-74, אבל גם חזרתו של גבריאל מרטינלי מפציעה לא סייעה לקבוצה של מיקל ארטטה שנמצאת משחק אחד פחות מליברפול ובפער 15 נקודות ממוליכת הטבלה.
דקה 10: מיקל מרינו השתחרר לבעיטה מקצה הרחבה, אך פספס במעט את המסגרת של אנדרה אונאנה.
דקה 20: מרטין אודגור ניסה להפתיע את אונאנה עם בעיטה מחוץ לרחבה שפגעה לני ביורו ומצאה את הדרך לידיים של שוער יונייטד.
דקה 45+2: גול! 0:1 למנצ'סטר יונייטד! כדור חופשי מושלם של ברונו פרננדש מקצה הרחבה של דויד ראיה הכניע את השוער הספרדי שראה את הרשת זזה ואת ליברפול מתרחקת מארסנל בפסגה.
איזה ביצוע. ברונו פרננדש | רויטרס
דקה 52: כדור קרן מצד שמאל מצא את דקלן רייס שבעט יפה מהאוויר, אך הכדור חלף מעט מעל המסגרת של אונאנה.
דקה 54: הרמה של דיוגו דאלוט מצד שמאל הגיעה לנוסייר מזראווי הפנוי בצד ימין, כשהמרוקני בעט מהאוויר וראיה סיפק הצלה מרשימה עם הרגל.
דקה 74: גול! ארסנל השוותה ל-1:1! פעולה טובה של יוריאן טימבר הסתיימה בבעיטה של רייס מקצה הרחבה לפינה הרחוקה והתותחנים בחזרה במשחק.
רצף ההפסדים של צ'לסי נעצר עם 0:4 קליל על סאות'המפטון במחזור הקודם, ועם ניצחון חוץ במשחק הראשון של שמינית גמר הקונפרנס ליג, הבלוז רצו לעשות לנצל את ההפסד של מנצ'סטר סיטי לנוטינגהאם פורסט ולשוב למקום הרביעי בטבלה. קול פאלמר החמיץ פנדל לראשונה בקריירה בפרמיירליג ושער נהדר של מארק קוקורייה מחזור שני ברציפות בדקה ה-60 בבעיטה שטוחה מחוץ לרחבה העניק שלוש נקודות לקבוצה של מארסקה, בעוד לסטר סופרת כבר חמישה הפסדים רצופים ותקועה עמוק מתחת לקו האדום, כנראה בדרך חזרה לצ'מפיונשיפ.
הציל את טוטנהאם. סון | אימג'בנק GettyImages
טוטנהאם – בורנמות' 2:2
קוטלת הגדולות של העונה בפרמיירליג סיבכה פעם נוספת גדולה "לשעבר" כשעלתה ל-0:2 באצטדיון של התרנגולים. הדובדבנים שבתקופה פחות טובה עם ניצחון בודד בארבעת המחזורים האחרונים כבר הובילו משער נפלא של מרכוס טברנייר בדקה ה-42 ובדקה ה-65 ג'סטין קלייברט בישל לאבנילסון את השני כשהחלוץ סיים בהקפצה אלגנטית. פאפ מטאר סאר החזיר את טוטנהאם למשחק עם הרמה מפתיעה שמצאה את הרשת של קפה שתי דקות לאחר השני של בורנמות', והשוער הספרדי שגה עם יציאה רעה והכשלה על יונג מין סון שכבש בפנדל בדקה ה-84 וקבע חלוקת נקודות דרמטית והשאיר את התרנגולים במקום ה-13 בטבלה, בעוד הדובדבנים רק במקום השמיני.
מה דעתך על הכתבה?