בתקווה שהיריב יטעה: ארנה סלוט ואדי האו ניצבים בפני דילמה זהה

play
לא קלופ, ולא מתיימר להיות. ארנה סלוט | רויטרס
לקראת גמר גביע הליגה, ניוקאסל נגד ליברפול 05:46

לקראת גמר גביע הליגה היום (ראשון, 18:30, ספורט1), מאמן ליברפול ומאמן ניוקאסל צריכים לקבל החלטה בנוגע לעמדת השוער. שניהם פתחו עם השוער המחליף לאורך הטורניר, אך להאו הומלץ להפתיע

לקראת גמר גביע הליגה היום (ראשון, 18:30, ספורט1) בין ליברפול לניוקאסל, שני המאמנים מתלבטים בין הצלחה לסנטימנטליות. למרות שליברפול נחשבת למועמדת לזכייה, ארנה סלוט אדי האו נדרשים לקבל החלטה טקטית שיכולה להשפיע על המשחק כולו.

ארנה סלוט, שחווה את המהמורה הראשונה בדרכו באנפילד עם ההפסד בפנדלים לפריז סן ז'רמן, צריך להחליט האם להעמיד את אליסון בשער או להמשיך עם קוויבין קלהר שהיה מחליף ראוי לאורך הטורניר. עבור סלוט, התואר הראשון הוא משמעותי ביותר, ולכן עליו לבחור בהרכב החזק ביותר.

הכל עליו? אליסון | אימג'בנק GettyImages

אדי האו מתמודד עם דילמה דומה בניוקאסל: האם להעדיף את ניק פופ או את מרטין דובראבקה? המומחים ממליצים לבחור בשוער הטוב יותר, שבמקרה זה הוא פופ.

בגמר עצמו, צפוי קרב צמוד כאשר הדו-קרב בין אלכסנדר איסק לבין וירג'יל ואן דייק יהיה אחד הגורמים המשמעותיים לכל קבוצה. במקום העימות הצפוי בין אנתוני גורדון לטרנט אלכסנדר ארנולד, נראה את הארווי בארנס מול ג'ארל קוואנסה בשל פציעות.

ניק פופ, שוער ניוקאסל | Sebastian Frej/MB Media

ניוקאסל מחפשת את התואר המקומי הראשון מזה 70 שנה, אך אוהדי ליברפול רגילים להרגיש בבית באצטדיון וומבלי, אותו הם מכנים "אנפילד דרום". במקביל, בליגה האירופית עדיין קיים הסיכוי לגמר אנגלי בין מנצ'סטר יונייטד לטוטנהאם. יונייטד נהנית משבוע חיובי עם הופעות מעודדות ותוכניות לאצטדיון חדש, וטוטנהאם מתחזקת עם חזרתם של שחקנים מפציעות.

עוד באותו נושא: ליברפול, ניוקאסל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי