שני שחקנים אגדיים של יונייטד בטוחים בדבר אחד שהאוהדים לא יאהבו לשמוע

ראיין גיגס וניקי באט הטילו ספק בראיון ל-"Mail Sport" שהמועדון מסוגל להגשים את היעד שהצהיר הבעלים סר ג'ים רטקליף לפיה השדים האדומים יזכו באליפות עד 2028: "זה לא יקרה, זה יהיה תהליך ארוך מאוד"

ראיין גיגס וניקי באט אגדות "דור 92" של מנצ'סטר יונייטד, הטילו ספק ביכולת המועדון להגשים את יעדי "פרויקט 15" של סר ג'ים רטקליף לזכות באליפות הפרמיירליג עד 2028. "זה לא יקרה", קבע באט בראיון ל-"Mail Sport". "זה יהיה תהליך ארוך מאוד והדבר החשוב ביותר הוא להתחיל על הרגל הנכונה." באט הביע דאגה מהעובדה שכולם מצפים שהמועדונים האחרים יישארו במקום: "ניוקאסל, ליברפול, צ'לסי וארסנל יתחזקו. מנצ'סטר סיטי בטוח תתחזק." גם גיגס מודאג: "יש הרבה עבודה לעשות בגלל מה שקרה בעשר השנים האחרונות, בגיוס שחקנים ובהחלטות גרועות בתוך ומחוץ למגרש"

השניים ביקרו את האפשרות שיונייטד תמכור כישרונות צעירים כמו קובי מאינו בשל אילוצים פיננסיים. "לא נעים לשמוע שקובי עלול לעזוב בגלל חוקי ה-"פייר פליי" אמר באט, "אבל המועדון התנהל לא נכון פיננסית במשך שנים רבות." גיגס הוסיף: "זה עצוב לראות. מה היה קורה בימינו אם זה היה המצב? כמה שחקנים לא היו משחקים 400-500 משחקים עבור יונייטד?" הם גם יצאו נגד העלאת מחירי הכרטיסים והעברת אוהדים ממקומותיהם. "הם מענישים את האנשים הלא נכונים בניסיון לאזן את הספרים," אמר באט, וגיגס הוסיף: "החברים שלי ישבו מאחורי הספסל במשך 25 שנה עם השמות שלהם על המושבים, ועכשיו הם מסולקים החוצה".

בעלי מנצ'סטר יונייטד סר ג'ים רטקליף | אימג'בנק GettyImages

לגבי מרכוס רשפורד, שעבר בהשאלה לאסטון וילה, באט אמר: "זה היה הדבר הנכון עבורו. הוא לא נראה שמח כששיחק כאן." גיגס נזכר: "עבדתי עם מרכוס ואני זוכר שהלכתי עם לואיס לראות אותו מתאמן עם המחליפים. זה היה אחד הרגעים שבהם פשוט אי אפשר להשאיר אותו מחוץ לקבוצה". למרות הביקורת, גיגס הביע אמון במאמן החדש רובן אמורים: "מהמעט שראיתי עד כה, אני מאמין שלאמורים יש סיכוי מצוין אם יקבל גיבוי. יש לו את הכריזמה, האישיות, וגם את הקשיחות הנדרשת".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי