עןד לפני ה-0:0 בדרבי מול מנצ'סטר סיטי, מאמן מנצ'סטר יונייטד, רובן אמורים, הצהיר כי הוא רוצה להוסיף "שחקנים גדולים" לסגל שלו לקראת שינוי מקיף בקיץ. הפורטוגלי מאמין שהסגל שלו כבר חזק, אך מודה כי הוא חסר בכמה עמדות מפתח שיכולות לשנות את הקבוצה.
אמורים טוען כי רק הבאת שחקנים עם המנטליות הנכונה יכולה לעזור ליצור השפעה חשובה באולד טראפורד, אך הוא עלול להיתקל בקשיים כשיגיע לרכישת אותם שחקנים. הפורטוגלי הודה שהוא לא מצפה לשחקני רכש ברמה של ריאל מדריד, אולם "שחקנים גדולים" עדיין יעלו לקבוצה הרבה, וכאשר יש מספר עמדות בצורך דחוף לשדרוג, ההוצאות עלולות להיות מוגבלות בשל אילוצים פיננסיים.
אמורים אמר: "אני רוצה להתמקד בחוזקות שלנו ולהביא שחקן אחד או שניים, שחקנים גדולים. אנחנו צריכים להתמקד, אנחנו עושים את כל הדברים כדי להיות הרבה יותר טובים בעונה הבאה. בתפיסה שלי, אני לא יכול לנהל את הדבר הזה של 'בעוד ארבע שנים ננסה משהו'. אנחנו צריכים להיות הרבה יותר טובים. מנצ'סטר יונייטד זה מועדון ענק. זה מאפיינים שאין לנו בסגל שלנו, לנסות לראות את הפערים, כשאני אומר שחקנים גדולים אני לא מתכוון מריאל מדריד וכו', זה שחקנים גדולים באופן שבו אני רואה את המשחק".
בעשור האחרון, יונייטד לא היססה להוציא סכומי כסף עצומים כדי להביא כישרונות למועדון. הבעיה עבור אמורים, עם זאת, היא שיונייטד הוציאה את הכסף הזה באופן לא נכון. הסגל שלו מלא בשחקנים לא רצויים שיהיה קשה להיפטר מהם בהתחשב במשכורות הגבוהות שלהם, ובלי להגדיל הכנסות דרך מכירות וירידה משמעותית בתקציב השכר, אמורים עלול להתקשות לבצע רכישות כלשהן, לא כל שכן הגדולות שהוא מבקש.
ההתחלה הקשה של אמורים באולד טראפורד עשתה מעט כדי לשכנע את ההנהלה של יונייטד לתת לו יד חופשית בהעברות. הקבוצה מדשדשת במקום ה-13 ועומדת לרשום את סיום הפרמיירליג הגרוע ביותר בתולדותיה. קרן האור היחידה שנותרה היא הסיכוי להעפיל לליגת האלופות דרך זכייה בליגה האירופית – כאשר השדים האדומים יתארחו אצל ליון ביום חמישי (ישיר בספורט1).
מה דעתך על הכתבה?