יונייטד סימנה כוכב פרמיירליג, ורוצה גם יהלום גדול לעונה הבאה

play
צפוי מאבק על שירותיו. קוניה | אימג'בנק GettyImages
צפו: בעיטה חופשית של סראביה נתנה לוולבס ניצחון על מנצ'סטר יונייטד 01:32

ב"סקיי" טוענים שמתאוס קוניה, המבוקש גם בארסנל, רוצה לשחק עבור השדים האדומים. גם ילד הפלא של ריבר פלייט על הכוונת של אמורים

(גודל טקסט)

אחרי עוד עונה מסויטת, צפוי הסגל של מנצ'סטר יונייטד לעבור מתיחת פנים נוספת בעונה הבאה. ב"סקיי" מדווחים שאחד השמות הבולטים על הפרק הוא מתאוס קוניה, כוכבה של וולבס, שמבוקש בחמש קבוצות פרמיירליג, ביניהן ארסנל ואסטון וילה, אך מעדיף את השדים האדומים.

הזאבים יסכימו לשחררו רק אם יקבלו את מלוא סעיף השחרור שלו – 74 מיליון יורו – סכום שגם חלק מהקבוצות הסעודיות ישקלו לשלם. שחקן ההתקפה הברזילאי שנרכש מאתלטיקו מדריד תמורת 50 מיליון יורו סיפק העונה 16 שערים ו-4 בישולים בכל המסגרות.

"קוניה נתן ליונייטד אינדיקציות חיוביות שהוא מעוניין להצטרף", נכתב ב"סקיי", כשהגיוון ההתקפי והיכולת שלו לשחק במספר עמדות שונות הופכות אותו למועמד אידיאלי מבחינת רובן אמורים.

מתאוס קוניה שחקן וולבס
צפוי מאבק על שירותיו. קוניה | אימג'בנק GettyImages

במקביל, סימנה יונייטד גם את ילד הפלא של ריבר פלייט פרנקו מסטנטואונו בן ה-17. הקשר ההתקפי רשם כבר 41 הופעות בקבוצה הבוגרת ומבוקש גם על ידי צ'לסי, ברצלונה ואתלטיקו מדריד. סעיף השחרור שלו עומד על 45 מיליון יורו – הגבוה בתולדות הכדורגל הארגנטינאי.

עוד באותו נושא: מנצ'סטר יונייטד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי