אגדת מנצ'סטר יונייטד לא ממליץ להגיע לשם: "זה מרגיש כמו מקום כל כך רע"

השדים האדומים במגעים מתקדמים לרכישת החלוץ מתיאוס קוניה ב-62.5 מיליון ליש"ט, בזמן שפול סקולס מזהיר שאיכות המשחק של הקבוצה כה ירודה ש"אפילו שלושת השחקנים הטובים בעולם יתקשו שם"

(גודל טקסט)

מנצ'סטר יונייטד נמצאת במגעים מתקדמים לרכישת החלוץ הברזילאי מתיאוס קוניה מוולבס, בעסקה שעשויה להגיע ל-62.5 מיליון ליש"ט. החלוץ בן ה-22, שחתם חוזה ארוך טווח עם וולבס עד 2029, הציג עונה מרשימה עם 17 שערים ושישה בישולים ב-32 הופעות בכל המסגרות – הרבה יותר מצמד החלוצים הנוכחי של יונייטד, רסמוס הוילונד (תשעה שערים וארבעה בישולים וג'ושוע זירקזי (שבעה שערים, שלושה בישולים) . אך דווקא אגדת המועדון, פול סקולס, מביע ספקות לגבי ההשפעה שתהיה להעברה.

"אני פשוט דואג לכל שחקן שמגיע למנצ'סטר יונייטד כרגע. זה פשוט מרגיש כמו מקום כל כך רע," אמר סקולס ל-TNT Sports. לדבריו, איכות המשחק של הקבוצה, הממוקמת במקום ה-14 בפרמיירליג עם 10 ניצחונות בלבד ב-34 משחקים, כה ירודה שאפילו "שלושת השחקנים הטובים בעולם יתקשו בכניסה לקבוצה הזו." סקולס גם מעלה שאלות לגבי התפקיד המדויק של קוניה – האם הוא חלוץ מרכזי או שחקן אגף?

מתיאוס קוניה חלוץ וולבס | Carl Recine

לפי דיווחים, המנג'ר רובן אמורים מתכנן לשבץ את קוניה כאחד משני שחקני מספר 10 במבנה 3-4-2-1, ובמקביל מנסה להחתים גם חלוץ מרכזי קונבנציונלי כמו ליאם דלאפ מאיפסוויץ' או ויקטור אוסימן מנאפולי. כשנשאל על ההעברה, אמורים סירב להתייחס: "אנחנו חייבים להתמקד בעונה הזו. הדרך שבה אנו מתכוננים לעונה הבאה יכולה להשתנות במשחקים האלה, אז קשה לחזות מה יכול לקרות בעתיד".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי