על רגעי העצבים של סר אלכס פרגוסון סיפרו רבות לאורך השנים, כשהרבה חשבו שמדובר בהגזמה. מי שאימת את הסיפורים הוא פטריס אברה, מגן העבר, שהתראיין בפודקאסט "SDS". הצרפתי הודה: "אם אלכס פרגוסון היה מאמן בימינו, היו כולאים אותו. ממשיכים לשאול אותי על זה, אין סיכוי שלא היו כולאים אותו אם היה עושה היום את מה שהוא עשה לנו".
אברה סיפר: "אתם יודעים כמה שחקנים ראיתי בוכים אחרי 'מייבש השיער' (סימן היכר של פרגוסון – צרחות בלתי פוסקות מול פניו של השחקן ללא הפסקה)? הוא גם זרק על שחקנים נעליים, אלה לא סתם סיפורים, הוא היה רשע".
כדי לתת תוקף לדבריו, אברה סיפר על משחק הידידות בו דני וולבק עשה טעות קריטית: "היה לנו משחק ידידות בערב הסעודית, משחק ראווה מול איזה נסיך. קיבלנו פנדל, וויין רוני נתן לוולבק לבעוט והוא החמיץ, הפסדנו אבל זה היה משחק ידידות של 45 דקות".
לאחר מכן התחיל הבלאגן והמאמן האגדי השתגע: "בחדר ההלבשה פרגוסון צרח 'וולבק! וולבק!' אני זוכר שאני והוא היינו בשירותים, וולבק השתין ופרגוסון צרח 'וולבק, מי אתה פ**ינג חושב שאתה?! אתה בקבוצת הבוגרים ומחטיא פנדל?!' ניסיתי להרגיע את המאמן ולהגיד שזה רק משחק ידידות, הוא צרח '**א על משחק הידידות, הוא בחיים לא יעשה את זה יותר!'"
מה דעתך על הכתבה?