נותרו רק שני משחקי ליגה העונה לפני שארסנל תוכל להיכנס לשוק ההעברות ולהתחיל את ההכנות שלה לעונת 2025/26. לפי הדיווחים מיקל ארטטה מוכן סוף סוף להגביר מאמצים להחתמת חלוץ שהיה צריך לרכוש לפני יותר משנים, כאשר הפציעות של גבריאל ז'סוס וקאי האברץ הותירו את התותחנים עם אופציות התקפיות מוגבלות במחצית השנייה של העונה.
לפי דיווחים, העסקה שתביא את מרטין סובימנדי גם קרובה להשלמה כאשר ארסנל מחפשת חיזוקים בתחומים אחרים. הקבוצה מעוניינת גם במגן שמאלי חדש ושוער חדש, כאשר ז'ואן גרסיה מאספניול מוביל את רשימת המבוקשים של ארסנל לקיץ בחיפוש אחר תחרות לדויד ראיה.
אדי האו הודה שלא נהנה מהשמועות על אלכסנדר איסק בחודשים האחרונים כאשר שתי הקבוצות מתכוננות להילחם על המקום השני בפרמיירליג. התותחנים מובילים בשתי נקודות בלבד על ניוקאסל לפני המפגש השני בליגה העונה מחר (ראשון, 18:30, ספורט1), והמגפייז יודעים שהם יכולים לעקוף את היריבה על המקום השני עם ניצחון לפני מחזור הסיום.
לפי דיווחים, ארסנל מתכננת לנהל משא ומתן עם ריאל סוסיאדד על עסקה עבור מרטין סובימנדי, במקום להפעיל את סעיף השחרור של הקשר בסך 51 מיליון ליש"ט. ב"אתלטיק" דווח שארסנל הפעילה בעבר את הסעיף של תומאס פארטיי ב-2020. בניגוד להסתרת המידע מאתלטיקו מדריד, הפעם ארסנל שמרה על ריאל סוסיאדד מעודכנת, בכוונה לשמור על יחסים חיוביים, ויש אפילו תקווה שמשא ומתן יוביל לתשלומים נוח יותר במקום להוציא סכום גדול בבת אחת.
בחדשות אחרות, אוהדי ארסנל משוכנעים שהחתמת בנימין ששקו לצפון לונדון כמעט הושלמה – לאחר שהחלוץ לא נכלל בקמפיין השיווקי למדים החדשים של ר.ב. לייפציג. המועדון הגרמני חשף את המדים החדשים ביום שישי, אך ששקו לא היה בין הפרזנטורים, מה שעורר שטף של ספקולציות ברשתות החברתיות שהוא עומד להימכר.
מה דעתך על הכתבה?