מנצ'סטר יונייטד על סף החתמת החלוץ המבוקש תמורת 62.5 מיליון ליש"ט

השדים האדומים מתקרבים להשלמת המהלך המשמעותי הראשון בעידן רובן אמורים עם מתיאוס קוניה מוולבס, בעוד אגדת המועדון פול סקולס הביע חששות לגבי עתידו באולד טראפורד

(גודל טקסט)

מנצ'סטר יונייטד קרובה להשלמת החתימה על מתיאוס קוניה מוולבס תמורת 62.5 מיליון ליש"ט, כך לפי דיווחים. "Mail Sport" חשף באפריל כי יונייטד התקרבה להסכמה עם החלוץ הברזילאי לפני הפעלת סעיף השחרור בחוזהו. קוניה, שהביע את רצונו לעזוב את וולבס במשך מספר חודשים, צפוי להפוך לרכש הקיץ הראשון של רובן אמורים במסגרת תוכניתו לבניית הקבוצה מחדש.

המאמן הפורטוגלי אינו מסתיר את הערכתו לקוניה, כשנצפה משוחח עמו לאחר הפסד 2:0 של יונייטד במוליניו בדצמבר ושוב במנהרה במשחק הגומלין באולד טראפורד בחודש שעבר. למרות שאמורים התעקש כי "כל שחקן" רוצה לשחק ביונייטד, הוא נמנע מלהתייחס ישירות להתעניינות הגוברת בקוניה. כעת, לפי "Uol", קוניה על סף חתימה על חוזה ביונייטד בעוד למועדון עדיין יש מרחב פיננסי לקראת חלון ההעברות הקיץ.

מתיאוס קוניה חלוץ וולבס | Carl Recine

העונה הנוכחית היתה פורייה במיוחד עבור קוניה, עם 17 שערים ושבעה בישולים בכל המסגרות לזכות וולבס. למרות הנתונים המרשימים, אגדת יונייטד פול סקולס הביע דאגה לגבי המהלך. "נראה שיש לו את התכונות שאמורים רוצה – הוא אתלטי ויש לו איכות עם 15 שערי ליגה העונה", כתב סקולס בטור שלו ב-"TNT Sports". "אני פשוט מודאג לגבי כל רכש שמגיע ליונייטד כרגע. זה מרגיש כמו מקום גרוע להגיע אליו. איכות המשחק כרגע כל כך ירודה. אתה יכול לחתום עם שלושת השחקנים הטובים בעולם, ואני חושב שהם יתקשו להשתלב בקבוצה הזו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי