אנדראה ברטה, המנהל הספורטיבי החדש של ארסנל, כנראה הגיע למועדון עם שפע של רעיונות לשיפור הסגל של מיקל ארטטה. מאמן התותחנים ככל הנראה יקבל בברכה שדרוגים למספר עמדות בקבוצה שלו הקיץ, כולל את הקשר מרטין זובמנדי מריאל סוסיאדד.
עם זאת, ההתקפה של ארסנל היא זו שזקוקה לתשומת לב הכי גדולה בהתחשב בכך שאף אחד מהחלוצים של ארטטה לא הצליח להגיע למספר דו-ספרתי של שערים בפרמיירליג העונה. התותחנים רוצים להחתים שחקן התקפה מוכח, כשהמועמדים המובילים, על פי הדיווחים, הם ויקטור גיוקרש ובנימין ששקו, אלא שכעת שם חדש ונוצץ במיוחד הצטרף לרשימה.
ארסנל מעוניינת ברצינות בחוליאן אלברס
לפי העיתון הספרדי "מארקה", ארסנל מעוניינת באלברס, שעבר ממנצ'סטר סיטי לאתלטיקו מדריד בקיץ שעבר. למרות המעבר הטרי, ליברפול וארסנל מוזכרות כעוקבות מקרוב אחר מצבו בספרד. הארגנטינאי כבש 29 שערים ב-54 משחקים עבור קבוצתו של דייגו סימאונה העונה.
עם זאת, הדיווח מתעקש שברטה, האיש שהביא את אלברס לאתלטיקו מדריד, דוחף לצרף את החלוץ והציב אותו בראש רשימת הרכש של התותחנים לעונה הבאה. לצערו, וכפי שזה נראה כרגע, השחקן מאושר במדריד ולא מתלהב לחזור לפרמיירליג.
עוד צויין כי ארסנל הייתה מעוניינת באלברס גם לפני שחתם באתלטיקו מדריד, אך לא הצליחה לשים עליו את ידה. צירופו בקיץ הנוכחי נראה כמו משימה מורכבת במיוחד, אך אם ברטה יצליח להשלים את העסקה הזו – אין ספק שארסנל תרוויח חלוץ ברמה העולמית הגבוהה ביותר שיוכל לסייע לה להיאבק על זכייה באליפות אנגליה.
המחמאות של מסי לאלברס
ב-2022, כזכור, אלברס, ליאו מסי ונבחרת ארגנטינה זכו במונדיאל בקטאר. אחרי ה-0:3 המוחץ על קרואטיה בחצי הגמר, ה"פרעוש" הילל את חברו להתקפה: "חוליאן שחקן יוצא דופן, הוא עשה משחק יוצא דופן, בלט מעל כולם ומגיע לו לזכות בתואר איש המשחק".
מה דעתך על הכתבה?