ניוקאסל נאלצה למחוק פוסט ברשתות החברתיות שכלל את המילים "למכירה עכשיו" לצד תמונה של אלכסנדר איסק, לאחר שהניסיון של המועדון לקדם מכירת כרטיסים למשחק הכנה יצא משליטה.
המועדון רצה לקדם מכירת כרטיסים למשחק מול אספניול שייערך בסנט ג'יימס פארק ב-8 באוגוסט, יום לפני המשחק מול אתלטיקו מדריד אליו כבר אזלו הכרטיסים. אולם בחירת המילים והתמונה של החלוץ השבדי עוררה תגובות זועמות מצד האוהדים, במיוחד על רקע חלון ההעברות והעניין הרב שמגלות בו קבוצות כמו ליברפול וארסנל.
"תמונה של איסק עם שלט גדול 'למכירה עכשיו' היא לא הרעיון הטוב ביותר", סיכם אחד האוהדים את התחושה הכללית. הפרסום נמחק במהירות ופורסם מחדש בניסוח אחר, אך הנזק כבר נעשה.
איסק, שסיים את עונתו השלישית והטובה ביותר בניוקאסל, הוא הנכס היקר ביותר של המועדון ומחירו מוערך בלמעלה מ-100 מיליון ליש"ט. למרות העניין מצד מועדוני צמרת, אין סימנים לכך שהשחקן מעוניין לעזוב או שהמועדון מוכן למכור אותו.
אדי האו, מאמן ניוקאסל, הבהיר את עמדת המועדון: "אנחנו רוצים לשמור על השחקנים החזקים שלנו. אמרתי את זה מאז שהגעתי לכאן. עלינו לנסות לשמור על השחקנים הטובים ביותר שלנו ולהביא עוד שחקנים טובים כדי להיות חזקים יותר, כי השאיפה של המועדון היא הצלחה לטווח ארוך".
מה דעתך על הכתבה?