הסנדק שלו היה מאמן נבחרת אנגליה: זאת ההחתמה החדשה של ליברפול

play
ארנה סלוט מאמן ליברפול | רויטרס
תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 26.6 05:41

פרדי וודמן השוער בן ה-28, שסנדקו הוא גארת' סאות'גייט, מצטרף לאלופת אנגליה בהעברה חופשית מפרסטון נורת' אנד, ויהיה השוער השלישי בהיררכיה אחרי אליסון וממרדשווילי

(גודל טקסט)

ליברפול השלימה עוד רכישה, לאחר שהחתימה את השוער פרדי וודמן בהעברה חופשית ממועדון פרסטון נורת' אנד מהצ'מפיונשיפ. השוער בן ה-28 ייצטרף לאימונים עם הקבוצה בחודש הבא, לאחר שחוזהו עם פרסטון יסתיים בסוף החודש. וודמן רשם 22 הופעות עבור המועדון בעונה האחרונה.

השוער האנגלי ישמש כשוער שלישי בסגל של המאמן ארנה סלוט, מאחורי השוער הקבוע אליסון ושוער נבחרת גיאורגיה גיורגי ממרדשווילי בן ה-24 שהסכים להצטרף לליברפול כבר בקיץ שעבר, אך נשאר בולנסיה לעונה האחרונה. התוספות החדשות במצבת השוערים תאפשר לקוויבין קלהר לעבור לברנטפורד תמורת סכום שיכול להגיע ל-18 מיליון פאונד.

גארת' סאות'גייט מאמן נבחרת אנגליה לשעבר | אימג'בנק GettyImages

וודמן שיחק בעברו בנבחרות הצעירות של אנגליה ואף זכה בגביע העולם לנבחרות עד גיל 17 ב-2017. במהלך הקריירה הוא שיחק בניוקאסל יונייטד, קילמרנוק וסוונזי סיטי. פרט מעניין לגבי השוער החדש של ליברפול הוא שמנג'ר נבחרת אנגליה לשעבר גארת' סאות'גייט הוא סנדקו, ובנוסף אביו אנדי מאמן את ברומלי מהליגה הרביעית באנגליה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי