ראחים סטרלינג אמור לעזוב את צ'לסי הקיץ כדי לצאת לדרך חדשה מחוץ לאנגליה, לאחר עונת השאלה כושלת בארסנל. בן ה-30 לא כבש בפרמיירליג אשתקד ופתח בהרכב רק שבע פעמים. הוא שב לסטמפורד ברידג' עם סיום העונה, אך לא נכלל בסגל של הבלוז למונדיאל המועדונים.
על פי דיווח ב"אתלטיק", סטרלינג קרוב לסיים את הסיוט שלו בכדורגל האנגלי לאחר שזכה לעניין מקבוצה שתשחק בעונה הקרובה בליגת האלופות, אך שמה טרם נחשף. שחקן הכנף החל בהכנות הקדם-עונתיות בשבוע שעבר וכעת צפוי לעזוב את מולדתו כדי להתחיל פרק חדש במדינה אחרת.
מאז עזיבתו את מנצ'סטר סיטי ב-2022, סטרלינג לא נהנה מהצלחה על כר הדשא. הוא לא חלק מנבחרת אנגליה מאז המונדיאל ב-2022 ונשלח כאמור להשאלה לא מוצלחת בארסנל בקיץ שעבר. סטרלינג מחזיק בחוזה לשנתיים נוספו בצ'לסי, שנחושה למכור אותו תמורת כ-20 מיליון יורו.
מה דעתך על הכתבה?