המחזור השני של הפרמיירליג יצא לדרך עם ה-1:5 הגדול של צ'לסי בשישי על ווסטהאם והניצחון המרשים של טוטנהאם על מנצ'סטר סיטי, והערב (שבת) החגיגה ממשיכה עם משחקי אמצע הטבלה ולקינוח – הצגה של ארסנל מול לידס יונייטד.
ארסנל – לידס יונייטד 0:5
אחרי שלא הרשימה יתר על המידה במחזור הפתיחה מול מנצ'סטר יונייטד, ארסנל כבר השתחררה – בעוד העולה החדשה של דניאל פארקה לא היתה בתמונה בשום שלב. גיבור המשחק יוריין טימבר נגח פנימה קרן של דקלן רייס בדקה ה-34, ארבע דקות לאחר מכן מרטין אודגור נפצע והוחלף, אך בתוספת הזמן של המחצית הראשונה עבר טימבר לתפקיד המבשל ומצא את בוקאיו סאקה, שחדר לרחבה והפגיז לרשת העליונה.
בדקה ה-48 הגיע הרגע הגדול של ויקטור יוקרס, כשקיבל כדור עומק מריקרדו קלאפיורי, פרץ מאגף שמאל לרחבה, ובעט כדור שטוח שהכניע את לוקאס פרי כדי לחגוג שער בכורה בפרמיירליג. חמש דקות לאחר מכן נאלץ גם סאקה הפצוע לפנות את מקומו, אבל גם זה לא עצר את התותחנים. בדקה ה-57 השלים טימבר צמד, כשדחק פנימה מקרוב אחרי כדור קרן מאגף שמאל, ובדקה ה-64 נכנס לכר הדשא מקס דואמן, שהפך בגיל 15 ו-235 יום לשחקן השני הכי צעיר בתולדות הפרמיירליג (הצעיר ביותר: חברו לארסנל איתן נוונארי – 15 ו-181 יום) ועמוק בתוספת הזמן גם סחט פנדל. זה אפשר גם ליוקרס להשלים צמד, ולסגור עניין.
שחקני ארסנל חוגגים עם ויקטור יוקרס | רויטרס
בורנמות' – וולבס 0:1
הדובדבנים הרשימו מאוד במחזור הפתיחה מול ליברפול, אבל נכנעו בסופו של דבר לשערים מאוחרים של פדריקו קייזה ומוחמד סלאח. הפעם, החבורה של איראולה הסתדרה בבית נגד הזאבים החלשים שגם היו בעשרה שחקנים רוב המשחק עם כרטיס אדום של טוטי. מרכוס טברנייר עשה את ההבדל עם שער הניצחון שסידר לבורנמות' ניצחון ראשון העונה.
רגע משמעותי. וואטרה | אימג'בנק GettyImages
ברנטפורד – אסטון וילה 0:1
העידן שאחרי תומאס פרנק נפתח לא טוב עבור ברנטפורד עם הפסד לנוטינגהאם פורסט במחזור הפתיחה, והערב הדברים השתנו לטובה עם שלוש נקודות ראשונות וחשובות. דנגו וואטרה הבקיע שער בכורה וניצחון עבור המארחת, שהנחילה הפסד ראשון העונה לקבוצה של אונאי אמרי, שעדיין ללא ניצחון אחרי שני מחזורים.
מה דעתך על הכתבה?