הקאמבק בדרך? מוריניו נחשב למועמד הבכיר לאימון קבוצת פרמיירליג

בטורקיה טענו שאם פנרבחצ'ה תודח מול בנפיקה במוקדמות ליגת האלופות, המאמן ישקול הצעות מליגות בכירות יותר. במקביל, ייתכן שהמשרה בנוטינגהאם פורסט תתפנה, כש"המיוחד" נחשב לאופציה הראשונה

(גודל טקסט)

לפי דיווחים בטורקיה וב"סאן" הבריטי, ז'וזה מוריניו הוא אחד המועמדים לאימון נוטינגהאם פורסט. חזרתו של "המיוחד" לפרמיירליג תלויה בשני דברים. ראשית, פיטוריו של נונו אספיריטו סנטו. אתמול (שישי) דווח שהמאמן, שהוביל את פורסט לעונה מוצלחת, בסכסוך עם הבעלים על רקע אופן ניהול הקבוצה בחלון ההעברות.

מוריניו כרגע עדיין מאמן את פנרבחצ'ה, אך בטורקיה מאמינים שאם קבוצתו תודח מול בנפיקה ליסבון בפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות, הפורטוגלי לא ימשיך בתפקידו. הגומלין ייערך ברביעי, כשהמשחק הראשון בטורקיה הסתיים ב-0:0.

ז'וזה מוריניו | YAGIZ GURTUG

בטורקיה הדגישו שמוריניו לא יפוטר מפנרבחצ'ה, אלא שבמקרה שהקבוצה לא תשתתף במפעל אירופי – המאמן ישקול לצאת לליגה בכירה יותר ובמועדון יסכימו לו. כמו כן, הוא נחשב למועמד הבכיר להחליף את אספיריטו סנטו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי