מנצ'סטר יונייטד פתחה את העונה בצורה מאכזבת, עם הפסד 1:0 לארסנל באולד טראפורד ותיקו 1:1 מול פולהאם בקרייבן קוטג'. התוצאות הללו הציבו את הקבוצה של רובן אמורים במקום ה-16 בטבלה, כבר בפיגור של חמש נקודות מארסנל, טוטנהאם וליברפול ששמרו על מאזן מושלם.
אגדת המועדון ריו פרדיננד לא חסך ביקורת, והצביע על השוער אלטאי ביינדיר כאחד שחייב לשפר את יכולתו. "אנחנו נראים לא יציבים. אני לא בוטח בשוער כצופה", אמר פרדיננד בערוץ היוטיוב שלו. "הייתה לו הצלה אחת מצוינת, אבל במצבים נייחים ובכדורי גובה הוא לא משדר ביטחון. הוא צריך להתעורר".
פרדיננד אף הציע לשוער הטורקי תוכנית אימונים ייחודית: "הייתי משאיר אותו כל יום על המגרש ושולח כדורים חדים לגובה, מתחת למשקוף. הוא חייב להתרגל למגע, לדעת איך להגיב, וגם לוודא שהשופט מודע לכך כדי לקבל שריקות לעבירה במצבים גבוליים. בנוסף, הוא לא מדבר מספיק עם ההגנה שלו – זה פוגע בקבלת ההחלטות".
ביינדיר, שהפך לשוער הראשון של אמורים, עלול לאבד את מקומו בקרוב. במקביל לפרשנות של פרדיננד, דווח באנגליה כי יונייטד קרובה להחתים את השוער הבלגי סנה לאמנס מרויאל אנטוורפן תמורת 17 מיליון ליש"ט. שוער נבחרת הצעירה של בלגיה צפוי להתחרות על האפודה עם אנדרה אונאנה – שעתידו במועדון לוט בערפל, ובכל מקרה ייעדר בדצמבר עקב השתתפותו באליפות אפריקה עם נבחרת קמרון.
מה דעתך על הכתבה?