צ'לסי תיאלץ להסתדר ללא כוכבה קול פאלמר במשחק מחר (שבת, 14:30, ספורט1) מול פולהאם, לאחר שהמאמן אנצו מרסקה אישר כי הקשר האנגלי נשאר מחוץ להרכב בשל פציעת מפשעה. פאלמר, שהיה אמור לזכות בהופעת השנייה שלו העונה מול ווסטהאם, נאלץ לפרוש במהלך החימום לאחר שחש בכאבים. בדיקות רפואיות אישרו את הפציעה והוא החמיץ את כל האימונים השבוע.
במסיבת העיתונאים לקראת המשחק בקרייבן קוטג', מרסקה עדכן: "קול פאלמר לא זמין, בנואה באדיאשיל לא זמין, רומיאו לאוויה לא זמין. השאר בסדר. לגבי קול, אנחנו צריכים לראות יום אחר יום". כוכב צ'לסי צפוי להישאר מחוץ לפעילות עד לאחר פגרת הנבחרות הקרובה, מה שמהווה מכה קשה לתוכניות המאמן.
למרות המצב, מרסקה בוטח ביכולתו למצוא פתרונות חלופיים. אסטבאו וויליאן, שהחליף את פאלמר במשחק מול ווסטהאם שהסתיים בניצחון גדול 1:5, עשוי לקבל שוב הזדמנות. "כשקול לא במשחק, אנחנו צריכים למצוא פתרונות שונים. אני מקווה שמחר נוכל לעשות את אותו הדבר," אמר המאמן בביטחון.
מה דעתך על הכתבה?