באנגליה חשפו: איסק רצה שניוקאסל תיכשל מקצועית בעונה שעברה

play
אלכנסדר איסק | אתר רשמי, Liverpool FC
צפו: ניוקאסל חזרה מפיגור 2:0 ב-10 שחקנים, אך הכישרון בן ה-16 קבע 2:3 04:34

ב"טלגרף" טענו שהחלוץ שינה כבר לאחר גמר גביע הליגה את ההתנהלות והפך לשקט ומסוגר. בדיווח גם ציטטו גורם במועדון: "התנהג כאילו לא רצה שהקבוצה תעפיל לליגת האלופות"

(גודל טקסט)

פרטים מדהימים התגלו על המניעים של אלכסנדר איסק לעזוב את ניוקאסל. כזכור, החלוץ עשה כל שביכולתו הקיץ כדי להשלים את המעבר לליברפול, ששילמה סכום שיא של 130 מיליון ליש"ט. לפי ה"טלגרף", מקורות פנימיים במועדון טוענים שאיסק התנהג כמו אחד שלא רצה שהקבוצה תעפיל לליגת האלופות, מתוך כוונה להקל על נסיבות העזיבה. "מאפריל ואילך, איסק התנהג כמו מישהו שלא רצה שהקבוצה תעפיל לליגת האלופות, כי זה היה מקשה עליו להסביר למאמן אדי האו ולאוהדים למה הוא רוצה לעזוב", כך צוטט גורם במועדון ב"טלגרף".

ההתנהגות החלה אחרי ניצחון ניוקאסל בגמר גביע הליגה בוומבלי מול ליברפול. לאחר שכבש את שער הניצחון, דווח שאיסק הרגיש שהשיג את כל מה שרצה כשחקן של ניוקאסל. התנהגותו השתנתה דרמטית – הוא נהיה שקט ומסוגר, לא היה מרוכז באימונים ולא עבד בעצימות הנדרשת. החלוץ שכבש 18 גולים ב-18 משחקים בין אוקטובר לינואר, פתאום הפך לצל של עצמו בתקופה הכי קריטית לעתיד המועדון.

אלכסנדר איסק מול ליברפול | Stu Forster

איסק הודיע להאו שהוא רוצה לעזוב שבועיים לפני סוף העונה שעברה. עם זאת המחשבה הייתה שאם ניוקאסל הייתה מעפילה לליגת האלופות (מה שקרה בסוף), היה קשה לו להסביר לעצמו ולאוהדים מדוע הוא עוזב קבוצה שזכתה בתואר ומשחקת ברמה הגבוהה ביותר באירופה.

עוד באותו נושא: אלכסנדר איסק, ליברפול, ניוקאסל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי