שמייכל ביקר את ההחתמה של יונייטד: "לא שמעתי עליו מעולם"

play פיטר שמייכל
פיטר שמייכל | GettyImages
צפו בתקציר: הולאנד כבש צמד, מנצ'סטר סיטי חגגה עם 0:3 מול יונייטד בדרבי

השוער האגדי הודה שהוא לא רואה בבחירה בסנה למנס כמוצלחת, וטען ב"סאן" שמרטינס או דונארומה היו צריכים להגיע לקבוצה: "הסטטיסטיקות טובות, אבל זה היה באנטוורפן"

(גודל טקסט)

פיטר שמייכל טען שמנצ'סטר יונייטד החתימה את השוער הלא נכון והודה ש"מעולם לא שמע על סנה למנס". העמדה בה הדני עשה חיל הייתה אחת מנקודות התורפה של השדים האדומים ורובן אמורים בחר בלמנס, שנרכש בסכום של 21 מיליון ליש"ט ואנדרה אונאנה הושאל לטרבזונספור.

לפי הדיווחים באנגליה לאורך הקיץ, יונייטד הייתה בשיחות עם אמיליאנו מרטינס וג'אנלואיג'י דונארומה הקיץ. שניהם היו מביאים ניסיון ברמות הגבוהה. מרטינס בסופו של דבר נשאר בווילה פארק, בעוד דונארומה הצטרף למנצ'סטר סיטי ובלט ב-0:3 של קבוצתו החדשה בדרבי.

סנה למנס וג'ייסון ווילקוקס | אתר רשמי, Manchester United

השוער האגדי אמר ל"סאן": "היינו צריכים להחתים את אמי מרטינס. למעשה, היינו צריכים ללכת על דונארומה כשהייתה לנו ההזדמנות. עם מרטינס, הכל היה מסודר וזה הרגיש כמו חדשות טובות באמת, כי הוא בדיוק סוג השוער שמנצ'סטר יונייטד הייתה צריכה".

למנס בן ה-23 נחשב לפוטנציאל אך קשה לדעת אם יעמוד בלחץ שיש במועדון גדול כמו יונייטד. שמייכל על השוער הצעיר: "לגבי למנס, אני אהיה כן, מעולם לא שמעתי עליו עד ששמו עלה כמועמד. אני יודע שהסטטיסטיקות שלו מעולות, אבל זה היה עם אנטוורפן בבלגיה, בקבוצה שסיימה במקום החמישי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי