המחזור השביעי בפרמיירליג יצא לדרך אתמול (שישי), כשבורנמות' רשמה 1:3 על פולהאם. במוקד של משחקי שבת, צ'לסי נגד ליברפול בלונדון – אבל עוד לפני כן ארסנל, מנצ'סטר יונייטד וטוטנהאם השיגו שלוש נקודות כל אחת.
ארסנל – ווסטהאם 0:2
ארסנל עשתה את המוטל עליה עם ניצחון רביעי ברציפות בכל המסגרות, עלייה זמנית לפסגה והעברת הלחץ לליברפול. דקלן רייס כבש בדקה ה-38 בבעיטה לרשת הגבוהה אחרי הדיפה של אלפונס אראולה ובוקאיו סאקה הכפיל בפנדל מוצלח בדקה ה-67. ארסנל הופתעה על ידי ווסטהאם בשני הביקורים האחרונים של הפטישים באצטדיון האמירויות, אבל הפעם לא היה ספק. התותחנים גילו עליונות ברורה, לא נתנו ליריבה לצאת להתקפות מתפרצות, "ישבו" על הרחבה של ווסטהאם ואספו שלוש נקודות.
| רויטרס
מנצ'סטר יונייטד – סנדרלנד 0:2
הלחץ על רובן אמורים הולך וגובר, אבל היום אולי הוא קצת ירד. מייסון מאונט כבש בדקה ה-8 אחרי שהשתלט ברגל שמאל על הגבהה של בריאן אמבומו ומיד בעט מהאוויר בימין – היישר לרשת. בדקה ה-31 בנימין ששקו הכפיל מקרוב אחרי קרן וזה הספיק עד היום. סנדרלנד נעצרה קצת אחרי פתיחת עונה מזהירה (ביחס להיותה עולה חדשה) ואחרי היום, יש לה ניצחון בודד ב-30 משחקי החוץ האחרונים במנצ'סטר, נגד יונייטד וסיטי. לפני המשחק נערכה דקת דומיה לזכר הנרצחים בפיגוע בבית הכנסת במנצ'סטר ביום כיפור ושחקני הקבוצות ענדו סרטים שחורים.
| אימג'בנק GettyImages, Gareth Copley | רויטרס
לידס – טוטנהאם 2:1
רצף משחקי הליגה של לידס ללא הפסד באלנד רואד עמד על 23 – עד שהגיעה טוטנהאם. שערים של מאתיס טל (23) ומוחמד קודוס (57) העניקו לתרנגולים שלוש נקודות בחוץ והקפיצו אותם זמנית עד המקום השני (בהמשך היא ירדה ממנו). נואה אוקאפור רק השווה זמנית (34)
מה דעתך על הכתבה?