אם גהי לא יגיע: ליברפול מצאה אלטרנטיבה מעניינת במיוחד לעמדת הבלם

הרדס כמעט הצליחו להשיג הקיץ את בלם נבחרת אנגליה, אבל המו"מ עם קריסטל פאלאס נפל ברגעים האחרונים. ב"בילד" טענו שאם לא יצליחו להשיג אותו בקיץ - ילכו על אופמקאנו

(גודל טקסט)

ב"בילד" הגרמני דיווחו שליברפול שוקלת את דאיו אופמקאנו מבאיירן מינכן כאלטרנטיבה אם לא תצליח להשיג את מארק גהי, לאחר שהמו"מ עם קריסטל פאלאס על רכישת בלם נבחרת אנגליה נפל ברגעים האחרונים של חלון ההעברות האחרון.

ליברפול נותרה הפייבוריטית להחתים את גהי, שככל הנראה יעזוב את פאלאס כשחקן חופשי הקיץ והמטרה היא שיגבה את וירג'יל ואן דייק ואיברהימה קונאטה, במיוחד לאחר שג'ובאני לאוני קרע את הרצועה הצולבת. עם זאת, לפי הדיווח המועדון לא מקובע על אופציית גהי, כשגם אופמקאנו בתמונה.

אופמקאנו | Gettyimages

בדומה לגהי, החוזה הנוכחי של בלם באיירן מינכן אמור להסתיים ב-30 ביוני והשיחות על הארכת חוזה לא התקדמו. לפי "בילד", המו"מ הגיע למבוי סתום, כאשר אופמקאנו דורש תנאים משופרים כדי לחתום מחדש. הוא מבקש שכר שנתי של 16 מיליון יורו בתוספת בונוס חתימה, וסוכנו מודע לכך שחברו לקבוצה אלפונסו דייויס קיבל 17 מיליון יורו כשחתם על חוזה חדש מוקדם יותר השנה. יחד עם ליברפול, דווח שגם אינטר, ריאל מדריד וצ'לסי בעניין.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי