"גריליש יכול להזמין חופשה לקיץ, למונדיאל הוא לא יזומן"

play
שחקן נבחרת אנגליה ג'ק גריליש חוגג | GettyImages, Carl Recine
צפו: אנגליה, שעדיין לא ספגה שער במוקדמות המונדיאל, ניצחה 0:2 את סרביה 02:11

ויין רוני טוען שגורלו של שחקן הכנף נחרץ בנבחרת אנגליה, על אף השיפור באברטון: "טוכל קיבל החלטה". ויש גם ביקורת על זימונו של קיין, חרף ההעפלה

(גודל טקסט)

לטענת ויין רוני, ג'ק גריליש כבר יכול לתכנן תכניות לקיץ שלו – שכן בסגל של נבחרת אנגליה למונדיאל הוא לא ייכלל.

שחקן הכנף בן ה-30, שרשם 39 הופעות והושאל בתחילת העונה ממנצ'סטר סיטי לאברטון, לא זומן מאז מינויו של תומאס טוכל למאמן הנבחרת – גם לאחר שהחל להשתקם בשורות הטופיז.

"ג'ק גריליש יכול כבר להזמין חופשה לקיץ, כי הוא לא נכנס לסגל", אמר רוני בפודקאסט שלו. "אנתוני גורדון נעדר והוא עדיין לא זומן. טוכל קיבל החלטה".

שחקן נבחרת אנגליה ג'ק גריליש חוגג
שחקן נבחרת אנגליה ג'ק גריליש חוגג | GettyImages, Carl Recine

רוני ניצל את הבמה גם כדי למתוח ביקורת על ההחלטה להשאיר את הארי קיין בסגל, למרות שהעפלתה של אנגליה כבר הובטחה: "זה היה הזמן המושלם להגיד לקיין – קח שבוע חופש. הוא לא צריך להיות שם. זו הייתה הזדמנות עבור טוכל לבחון אחרים".

עוד באותו נושא: ג'ק גריליש, נבחרת אנגליה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי